Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Miami helyszínelők


(CSI: Miami)
Miami helyszínelők

Tartalom

A Miami helyszínelők éppoly kifinomult módszerekkel dolgoznak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáik. A nyomozócsapat feje a korábbi gyilkossági nyomozó, Horatio H. Caine ().
(hp)
 
2015. 01. 30. 17:31 

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!

 
2016. 12. 28. 13:52 

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakterére épül, ami néhány részig még fenn tudja tartani az érdeklődést, de hosszú távon csak papírforma marad.

 
2016. 11. 16. 08:32 

Ez is egy jó kis helyszínelős sorozat, bár az eredeti szériával nem tudta felvenni a versenyt. A helyszím, itt Miami, ami jóval színesebb, mint Kos Angeles, de az a baj, hogy egy idő után már nem tudott újat mutatni.

 

A nyolcadik évad 16. részét Rob Zombie rendezte.

(hp)
 

A sorozat producerei alkoholizmusa miatt nem t szerették volna a főszerepre, azonban a színész komolyan vette a feladatot, és a szerep kedvéért letette a poharat.

(hp)
 

jobbkezes, mégis bal szemmel céloz.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.