Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Miami helyszínelők


(CSI: Miami)
Miami helyszínelők

Tartalom

A Miami helyszínelők éppoly kifinomult módszerekkel dolgoznak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáik. A nyomozócsapat feje a korábbi gyilkossági nyomozó, Horatio H. Caine ().
(hp)
 
2016. 12. 28. 13:52 

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakterére épül, ami néhány részig még fenn tudja tartani az érdeklődést, de hosszú távon csak papírforma marad.

 
2015. 01. 12. 19:58 

A CSI: Miami egy időben a kedvenc krimim volt, de sajnos egy ideje úgy érzem, ennek már jócskán leáldozott. Túl sokat veszített már régi fényéből, és nagyon megújulni sem tud már, legfeljebb hoz egy-két új szereplőt, de hát csodákra tőlük sem kéne várni. Megfáradt ez a koncepció, de hát 15 évad nem kevés. Nem tudom, hogyan kéne értékelni ezt, annyi biztos, hogy már rég nem az, ami egykoron volt. Ajánlani nem tudom őszintén, és a legutóbbi évadok a mai mezőnyben már éppen csak közepesnek mondhatóak. Szóval legyen ez egy hármas egy valaha volt ötös sorozatnak.

 
2015. 01. 30. 17:31 

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!

 

A nyolcadik évad 16. részét Rob Zombie rendezte.

(hp)
 

A sorozat producerei alkoholizmusa miatt nem t szerették volna a főszerepre, azonban a színész komolyan vette a feladatot, és a szerep kedvéért letette a poharat.

(hp)
 

jobbkezes, mégis bal szemmel céloz.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.