2023.11.23 12:00 Juki-onna Olvasottság: <100x
1

Hangolódjunk a karácsonyra habkönnyű filmekkel! (Csak ne ezzel!)

New Yorkban, a Rockefeller központban már felállították a karácsonyfát. Az idei fa 80 méter magas, és a fényeket már meggyújtották, amit megünnepeltek és megcsodáltak az arra járók. Gyönyörű! Látva ezeket a képeket, kicsit megelégeltem a 2023-as depressziós horrorfilmeket. (Persze, ha jön valami új, azért megnézem, csak nem nagyon láttam igazán szórakoztató filmet vagy egy kiemelkedő vígjátékot az idén.

Napóleont viszont nagyon várom!) Valami könnyű filmet szerettem volna látni, amitől nem ver le a víz. Így találtam rá erre a kis valóban súlytalan filmre. Persze nem egy kiemelkedő darab, egyszer nézhető. A pasik szerintem már öt perc után horkolni fognak, így azt mondom, hogy csajos film.

Hangolódjunk a karácsonyra habkönnyű filmekkel! (Csak ne ezzel!)

A sztori egyszerű, találkozik egy nő és egy férfi, aztán egymásba szeretnek. Persze mindig vannak félreértések a kapcsolatok elején, de ezen, gyorsan átlépünk, és a végén mindenki boldog! Az igazat megvallva Andrew Walker miatt néztem meg. Nem igazán a zsánerem, de mégis van benne valami, ami tetszik nekem. Mindig mosolyog, és a szemei csillognak. Sajnos a történet lehetett volna egy kicsit szenvedélyesebb is, mert monoton és hideg. Gabe Carter, aki ismét jól néz ki (Andrew Walker) hozza a megszokott aranyos figurát, átérzéssel mondja sorait, amit rögtön le is forráz és agyoncsap a két női főszereplő: Cate Merriweather (Jodie Sweetin) és az édesanyja, Joy Merriweather (Sharon Lawrence). Nem érezték át a szerepüket. Olyan volt, mintha egy felolvasóesten lettünk volna, csak mondják, csak mondják, de nem érzünk semmit, pedig Gabe bevetésre készen áll! A kémia nem működik, inkább olyan, mintha Cate kerülné Gabe-et. Még Ámor is feladta, és leteszi a kis kézi íját. Kiemelkedő színészi játékot nem láttam. A vége mesterkélt, de másra nem is számítottunk ezek után. A szövegírók: Erinne Dobson és Sanford Golden (ismeretlenek számomra) egy kicsit jobban odafigyelhettek volna a romantikus párbeszédekre. A rendezőt (Gary Yates) sem ismerem, de valakinek fel kellett volna hogy tűnjön, „valami nem stimmel a filmmel”! Majdnem elfelejtettem: a filmnek van egy aranyos szereplője, egy kutyus. Az ő játéka igazán szerethető és kiemelkedő!

romantikus

Cate anyukája randevúkat szervez vezérigazgatóként dolgozó lányának. Amikor a nő egy héttel karácsony előtt találkozik Gabe-bel, azt feltételezi, a férfi udvarolna neki, de... több»

1