2022.06.17 21:24 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Hihetetlenül jó rész és remek évadzáró rész. Nekem nagyon tetszett hiszen olyan pozitív dolgokat kapunk ebben a részben ami szerintem kiemelkedik az összes többi Star Wars sorozatból. Kapunk akciót, érzelmeket, és hősöket. Az érzelmek terén fejlődött nagyot ez a rész hiszen eddig nem igazán lehetett érzeni ezt a kapcsolatot Grogu és Mandó között.

A kaland is hihetetlen jó lett és egy újabb szereplő Gideon Moff jelenléte is emelt a színvonalon a végén a sötét fénykard ami talán fekete ez igazán érdekessé tette ezt a részt. Kuiill halála viszont fájdalmas hiszen egy igazi jótevőt veszítettünk el és ha csak pár másodpercre is megemlékezik Mandó és eltemeti. A másik érzelmi jelenet IG-11 hőstettei ami szinte már emberi érzelmeket sugallanak. Ez annyira jól illeszkedett a történetbe , hogy ez miatt az egész történet nagy része IG-11 vállán nyugszik és azt kell mondja egy igazi hőst veszítettünk el személyében :( A következő említésre méltó dolog a Szárnyaló Főnix ami megmenti Mandóékat.

Ez is egy plusz dolog amit jól beillesztettek ebbe a részbe. lehetne még sorolni az apró dolgokat pl az ismétlő lézerágyút vagy Mandó igazi neve is lehangzik Din Djarin stb. A másik apróbb észrevétel a humor ami annyira jó lett hogy az nekem szenzációs. Kezdődik a két birodalmi motorossal akik Grogut viszik majd IG-11 próbálja az ijedséget, feszültséget oldani egy mondattal Mandónál, hogy - megsérült a központi feldolgozó egységed azaz a feje Mandónak ez mind mind olyan apró humor ami nagyban emeli ennek a résznek az értékét. Végül még említésre méltó az is , hogy IG-11 leveszi Mandó sisakját és láthatjuk az arcát és ekkor megjegyzi IG-11 hogy ő nem élőlény :) szóval remek részt kaptunk amit elmentem a klasszikus közé mert ez nagyon megérdemli ezt a díjat nálam :) Csak ajánlani tudom ezt a remek epizódot ezt nem szabad kihagyni :) Üdv Yosi

1