Közösség

Vélemény:

 

78 Nagyfiúk

(2010)

Nagyfiúk

 
HercegPeter   2016.12.09 00:13
1

Nem szeretem, mikor valaki azt mondja, hogy ez is csak egy ócska Sandler-film. Az oké, hogy nem tetszik valakinek, de nem hinném ,hogy ezért a színész a felelős. Rengeteg filmje van a fickónak és ha van olyan, akinek egyik se tetszik, annak nincs humorérzéke szerintem. Nekem is vannak olyan színészek akik, nem szimpatikusak, de még sosem, volt olyan hogy csak azért ne nézzek meg egy filmet, mert XY játszik benne.
Kétféle ember van: aki vevő erre a fajta humorra, és aki nem. Szerencsére én az első kategóriába tartozom, így nagyon élveztem a filmet. De úgy gondolom, hogy a színészek is, hiszen ők a való életben is haverok/barátok és ez látszik a játékukon. Én tudok nevetni a fingós-böfögős vicceken és azokon mikor valaki elesik vagy megüti magát. De ha valaki nem szereti ezt a fajta humor az ne nézze meg.
Konkrétan a filmről annyit mondanék, hogy ez a kedvenc filmem Sandler-től. A poénok ütnek és a sokféle, együtt mégis pont jól mutató karakterek és az őket megformáló színészek is nagyot dobnak a filmen. A szinkronok is a jól megszokottak, úgyhogy ezen sincs semmi kivetnivaló. Ez egy olyan típusú film, ahol a történet igazából lényegtelen, mert itt minden jelenet a másiktól függetlenül is vicces.