N/A
일지매

일지매

Iljimae
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
8
Szereplők (8)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

I Gjom családját a király egy jóslat miatt brutálisan meggyilkoltatja. A kisfiú egy szekrénybe zárva nézi végig a mészárlást. A gyilkosságot követően egy egyszerű tolvaj, Szödol lopózik a házba értékek után kutatva, ő találja meg a sokkot kapott kisfiút, és magához fogadja. Gjom elveszti az… Több


Premier: 2008.05.21.

Sorozat áttekintés

 
2023.07.23 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Nagy kedvencem minden hibája ellenére !

Egyszerűen imádom! Sírós és nevetős is egyszerre! Most néztem meg harmadjára, és mindig tud újat mutatni. Eddig Lee Joon-gi játékával voltam legjobban elfoglalva, most próbáltam más szereplőket is jobban megfigyelni. Lee Moon Sik hatalmas színész a nevelőapa szerepében, szinte süt a szeretet a szeméből, el is felejtettem néha, hogy ez csak egy szerep. A kádas jelenet nagyon megható volt, mikor Young megfürdette az apját. Szavak nélkül is remekül kifejezte az érzelmeiket. Nagy kedvencem volt még Bong Soon (Lee Young-ah), a kis cserfes lány, mindig azt szerettem volna, ha ő nyeri el a főhős szívét, nekem sokkal meggyőzőbb volt, mint a kisasszony.

0
 
2020.02.08 Teemeah

Izgalmas sorozat

Szeretem ezt a sorozatot, egyik első történelmi K-drámám volt, és én általában nem szeretem a történelmi sorozatokat. Picit vontatottan kezdődik, az első 4 részt túl kell élni, de utána már teljesen jó. Persze megvannak benne a klisék, és I Dzsungi nem tud hihetően sírni benne (azóta azért fejlődött a technikája, szerencsére). Jó a történet, remek az akció, jók a színészek. A koreai szaguk sorozatokhoz híven sok benne a mészárlás, nem szűkölködnek a hullákkal. Persze a romantika sem hiányozhat belőle, ne is várjátok, hogy ez csupán akciósorozat lenne.

0