77% 57 szavazat
A hülyeség kora

A hülyeség kora

The Age of Stupid
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A film 2055-ben egy pusztulásra ítélt világban játszódik. "Miért nem mentettük meg otthonunkat, a Földet, ameddig még lehetett?" - teszi fel a kérdést a főszereplő, egy idős történész számára már archív, 2008-as filmfelvételeket nézegetése közben. Az archív felvételeken olyan, ma élő húsvér személyek története elevenedik meg, akik bár a világ különböző pontjain élnek, mégis ugyanúgy szenvednek a klímaváltozás globális hatásaitól. A hülyeség korát szeptember 22-én a világ több mint negyvenöt országában egyszerre mutatják be. Ezen különleges alkalomból a nézők nemcsak a filmet láthatják, hanem részleteket vetítenek az előző nap megtartott New York-i bemutató eseményeiről… Több

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2009.03.14.
 
2017.11.10 Imlah

legújabb vélemény

Egy igazán elgondolkoztató, tanulságos film, amit mindenkinek látnia kellene és okulni belőle. Elindítja a gondolatokat. Rávilágít hogy minden egyes embernek, az emberiség egészének kell tenni a jövőért, a túlélésért. Megdöbbentő dokumentum film, ami valós tudományos adatokon alapszik.

0
 
2015.09.05 s0ltau77

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

0