Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Balerina


(Ballerina)
Balerina

Tartalom

1879 Párizsában járunk. Egy árva kislány arról álmodik, hogy egyszer híres balerina lesz és elmenekül vidéki nevelőitől, s Párizsban köt ki. Álnéven, valódi személyiségét mindenki elől elrejtve hallgatója és lelkes diákja lesz a Grand Opera House társulatának. (erare)
 
2017. 08. 13. 21:08 

Olyan aranyos film. Szép benne az animáció. Persze gyerek film. Nagyon szép a történet is, ahogy a kis balerina fejlődik. Ajánlani tudom. Nekem nagyon tetszett

 
2017. 01. 24. 16:04 

Aranyos animáció jó látványvilággal . kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kellemes kikapcsolódást ígér. Érdemes megnézni hogy kilépjünk a hétköznapok világából a fantázia világába.

 
2017. 01. 23. 13:49 

Aranyos filmt volt, de szerintem ez főleg gyerekeknek készült. Kevés felnőtteknek szóló értéket találtam benne. A zene terén több klasszikust vártam volna, hiszen a 19. században játszódik, nem pedig napjainkban. A karakterek archetípusok, és a történet végkifejlete is kiszámtható az első perctől.

 

A szinkronhangok kiválasztásakor figyelmet szenteltek annak, hogy nagyjából hasonló korúak legyenek, mint a karakterek, ezért is idősebb Dane DeHaan (Victor hangja) 12 évvel Elle Fanningtől (Félicie hangja).

(BéBé)
 

Maddie Ziegler a valóságban is táncos

(BéBé)
Revizor: TÁNCOLJ, PETITE FILLE, CSAK TÁNCOLJ!
Nem kell mindig foglalkozni a felnőttekkel, de arra azért érdemes figyelni, hogy egy animációs film megtekintése közben a nagykorú úgy érezhesse jófej kísérőnek magát, hogy közben a benne lakó, néha kényszeres nevelőszellem is elégedetten dőlhessen hátra. Éric Warin és Eric Summer rendezése ilyen produkció. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA.
VOX.hu - Balerina
Egyszóval: csodás karriertörténet a Balerina, amiben tényleg minden úgy történik, mint a mesében. 60/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.