Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Barracuda


(Barracuda)
Barracuda

Tartalom

A minisorozat főhőse egy Danny nevű, félig skót, félig görög fiú, aki Melbourne-ben él munkásosztálybeli családjával. Egyetlen kitörési lehetősége az úszás, amelynek segítségével ösztöndíjasként bekerül egy drága magániskolába. Az úszásban egyre nagyobb sikereket ér el, köszönhetően annak, hogy neves edzője a szárnyai alá veszi. Az osztálytársai nem kímélik, de ez nem tántorítja el legnagyobb céljától, hogy bekerüljön a 2000-es sydney-i olimpiára készülő úszócsapatba, és hogy a világ legjobbjai között tartsák számon. Egyik csapattársával baráti rivalizálás alakul ki közöttük, de valami más is megbújik a háttérben. Danny elkezdi felfedezni szexualitását, ami további terheket ró a vállára.

(GaEnik)
 
2017. 01. 16. 21:22 

Nagyon érdekes sorozat, melyben megmutatkoznak a kultúrák különbségéből adódó konfliktusok, a fiatal srácok vágyai, a velük szemben felállított elvárások és a terhelés, amivel meg kell küzdeniük, ha profi sportolók akarnak lenni. Izgalmas és értékes alkotás, nagyon jó kivitelezésben.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.