90% 93 szavazat
Beckham

Beckham

Beckham
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
7
Szereplők (7)
32
Képek (32)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
21
Cikkek (21)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 4 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig.

(Hupka Adrián)

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2023.10.04. | Netflix (2023.10.05.)

KULCSSZAVAK

 
2023.12.03 Lóri Ádámcsik

legújabb vélemény

Rég láttam ilyen jó önéletrajzi filmet!

A kivételesen jó Netflix-alkotások egyike. 4 részre bontva mutatja be David Beckham múltját és jelenét nagyon érdekesen tálalva. Nem is gondolná az ember, hogy milyen mélységeket és magasságokat él át egy focisztár. De mindeközben nem csak világsztár, hanem férj, apa és valakinek a gyermeke is. Megrázó és hihetetlen történet egyben, felemelő és boldog pillanatokkal.

0
 
2023.10.27 Robinson76

Egy futballikon története

Ebben a négyrészes Beckhamről szóló szériában az angolok korábbi vezérének és futballikonjának a pályafutását kísérhetjük nyomon. Azonban nem csak futball rajongóknak lehet érdekes ez a sorozat, hanem azoknak is, akik szeretnek a színfalak mögé látni. A korábban a labdarúgóról forgatott mozgóképeknél még mélyebb betekintést ad az életébe ez a sorozat, méghozzá Posh Spice alias Victoria Beckhammel megtámogatva. Sokszor a feleség igen érdekfeszítő adalékokkal egészítette ki a már ismert pályafutást, mintegy felturbózva az amúgy is érdekes történetet. Egyszóval ez egy kimondottan jól sikerült feldolgozása a méltán híres labdarúgó pályafutásának.

1
 
2023.10.20 hp

A Netflix nagyon betalált ezzel a dokusorozattal. Őszintén szólva nem igazán érdekelt, csak elindítottam egyik éjszaka, mert már nem volt idő semmilyen más sorozatra vagy filmre, aztán ott ragadtam előtte. Átfogó, őszinte és meglepően mélyre megy, és... Több

0
 
2023.10.09 Fikatours_blogger

Szokásos image film

Sok újat nem tudtam meg belőle, talán csak, hogy David fülcimpáján még van egy kis hely felvarratni valamit. (Ettől persze még remek labdarúgó.)

0
 
2023.11.07 blaise.judge

Nem csak United szurkolóknak

Nagyon jó doku-sorozat. Esküszöm, azt hittem, hogy valódi filmet nézek. Miután otthagyta Unitedet, én nagyon megutáltam. De ez a film valahogy újra megkedveltette velem. Sőt most még jobban tisztelem mint embert.

1