49% 53 szavazat
Cápa csali

Cápa csali

Shark Bait
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az óceánok mélyén a tigriscápa az úr. Sok tengeri lény esik áldozatául. Pi, az apró halacska is elveszíti szüleit, s magára maradva átköltözik egy másik "városba", ahol azonnal szerelmes lesz a gyönyörű Cordeliába. Pechére ő a választottja a zátonyt rettegésben tartó Troy cápának is, aki nemcsak a rózsaszín leányhal uszonyára, de a tengerek titkát jól ismerő teknős, Nerissa igazgyöngyére is kivetette a "hálóját". Azért, hogy Toy életben hagyja Pit, Cordelia megígéri neki, hogy egy hónap múlva holdtöltekor elfogadja a cápa eljegyzési gyöngyét. Pi a tapasztalt tengeri teknős segítségét kéri, hogy fel tudja venni a harcot a rettenetes zsarnokkal. A küzdelem megkezdődik, s a tét hatalmas: Cordelia és a zátony egész népének megszabadítása.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Koreai Köztársaság
Premier: 2006.07.07.
 
2019.12.17 pi

legújabb vélemény

Hát, ez az animáció úgy néz ki, mintha befejezetlen lenne, vagy mintha egy tanulmány lenne valamelyik egyetemről. Nekem kínos volt néznem, mivel annyira rosszul van elkészítve. A történet még egészen kedves és a szinkronhangok is egész jól el vannak találva, de összességében több pozitívumot nem tudnék kiemelni.

0
 
2019.02.19 mamiéstöti2

Nekem tetszett a történet és a képi megjelenítés is. Szerintem egyszer mindenképp nézhető és élvezhető is.

0
 
2016.04.16 Jeve

Sajnos abszolút időpocsékolás, nem tudom azt mondani, hogy érdemes megnézni, mert nem az. Inkább hagyni kell, hogy eltűnjön a süllyesztőben, mert rettenetesen dilettáns alkotás, ahhoz képest, hogy abban az időszakban már ennél sokkal fejlettebb volt az animácós technika.

0