66% 54 szavazat
Amit máris tudni akarsz a szexről

Amit máris tudni akarsz a szexről

Extreme Movie
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
36
Szereplők (36)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Fred az interneten keresztül talált magának szexpartnert, ám első találkozásuk váratlan új helyzetet eredményez. Chuck és telhetetlen barátnője különös szexuális segédeszközöket és fura partnereket alkalmaz együttléteik felturbózására. A szégyenlős Mike pedig egy pornófilm-forgatáson köt ki.

(erare)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.02.19.
Mindy Sterling
Frankie Muniz
 
2023.03.20 BoBamburg

legújabb vélemény

Szerintem ez az egyik, ha nem a legviccesebb tini vígjáték. Megállás nélküli full random őrültségek. Én hülyére röhögtem magam rajta, de tény, hogy pont emiatt talán sokaknak túl sok, én mindenesetre imádtam.

0
 
2017.06.01 jencike1985

Zseniális film. Nagyon jókat lehet rajta nevetni! Bár vannak oda nem illő dolgok a filmbe azért még nagyon jó! A művagina kémlelése a legjobb az egész filmben az nagyon vicces. Ajánlom minden szórakozni vágyó felnőttnek.

0
 
2017.07.17 kmona

Szerintem egyszer simán meglehet nézni, de ennyi, nincs több benne. Egyszerűen túlságosan primitív és szimpla az egész sztori. Az biztos, hogy több sebből vérzik a film. Szinte kritikán alulinak mondanám.

0
 
2015.03.14 SztarkTóni

Már bocs, de nekem ez a film egyszerűen sok volt. Azt gondoltam, hogy esetleg valamit tényleg tanulhat belőle az ember, de ez inkább csak obszcén, ami eléggé öncélú is. Elég gyengék a poénok is, így azt sem tudom mondani, hogy esetleg szórakoztató lenne.

0