70% 37 szavazat
Hitszegők

Hitszegők

Traitors
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
28
Szereplők (28)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy brit nő a második világháborút követően segítséget nyújt egy rejtélyes amerikai titkosügynöknek, hogy leleplezze a brit vezetés körébe beszivárgó orosz kémeket.  

(hp)

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2019.02.17. | Netflix (2019.03.30.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2019) - 6 epizód

Hol nézheted

 
2023.04.29 Robinson76

legújabb vélemény

Egy ízig-vérig angolos sorozat

Kinézetre is korrekt kosztümös széria, amit eleddig kevéssé frekventált korszakról készítettek az alkotók, a második világháborút közvetlenül követő időszakba ágyazva a történetet. A végeredmény erősen vegyes, mert egy hiteltelen kémhistóriát kapunk végül, amelyben a feloszlatott ügynökség hatáskör és erőforrás nélküli embere egymaga tervezi lebuktatni a brit miniszterelnökségbe beépülő ellenséget. Közben a szereplők hullanak, mint a legyek, a kémjátszmák pedig jól prezentálják, hogy mennyire mocskos ezen titkos alkuk és játszmák világa, ahol nem maradhat senki ártatlan és tiszta, ebben a pokoli világban. Azonban pozitívumai mellett vannak hibái is bőven és mivel láttam már ennél klasszisokkal jobb kémsorozatokat is, csak közepesre tudom értékelni.

0
 
2021.10.25 Leibel

Nézem, de minek?

Közepesen érdekes. Az élmény olyan dokumentumfilm jellegű, pedig fikció, sehol egy dokumentumfilmre emlékeztető motívum. Leginkább onnan jöhet az érzés, hogy senkinek sem tudok drukkolni a filmben. Csak történnek a dolgok, amúgy hiteles, sok adatból dolgozik a film, hihető az egész, a szereplők viselkedése a korszellemnek megfelelő, a történelmi háttér és a szálak teljesen rendben vannak. Mégis mindenki ellenszenves. Sehol egy hős vagy antihős, akit szeretni lehetne. Csinálnak mindenfélét, többé-kevésbé logikusan működnek. Én meg unom őket, és várom, hátha beindul a sorozat. Aztán egyszer csak vége van. Ami igazi megkönnyebbülés.

0