55% 42 szavazat
Jug Face

Jug Face

Jug Face
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A belterjes közösség, mely az erdőben tengeti mindennapjait, szinte teljesen a civilizációtól mentesen, egy kút irányítása alatt éli életét. A helyszín egyfajta szakrális jelkép, amely élet és halál ura: áldozatokért cserébe meggyógyítja a betegségtől szenvedőket. A főszereplő lány egy fiúval él át boldog pásztorórát, azonban kiderül, hogy rövidesen egy szomszéd család nagy tohonya fiához kell “csatlakoznia”, hogy utódokat szülhessen, lehetőleg minél többet. Miután kiderül, hogy terhes lesz, teljesen átértékelődik a világ számára és ebben van egy segítőtársa, a kissé bolond fazekas, akinek látomásai vannak, s így készít olyan edényeket, amiken emberek arca látható – a kút éppen kinek a vérét szeretné.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.01.23.
 
2018.12.16 majkymi

legújabb vélemény

Ez a film engem teljesen letaglózott, az apróbb hibák ellenére szerintem hihetetlenül ütősre és hangulatosra sikeredett. Nagyon szép a képi világa, ugyanakkor olyan feszültséget tud teremteni, amely még sokáig ott marad az emberben.

0
 
2016.10.25 Miss_Murder

Nem egy nagy durranás, az biztos. Nem volt rossz, de a jótól nagyon messze van az én szemszögemből nézve. Persze kinek mi. A történet viszont nálam elég jó, mert nem átlagos, korábban még nem láttam ehhez hasonlót. Sajnos kicsit vontatott, sokszor in... Több

0
 
2017.05.06 nero

Igazából nem ez a legrosszabb film, amit életemben láttam, de sajnos semmi extra. Tudom ajánlani egyszeri megnézésre, de sajnos a sztori harmatgyenge. Az alakítások nagyon megtartják a koncepciót, de jobbára eléggé kiüresedettek a karakterek.

0