61% 27 szavazat
K.O.

K.O.

K.O.
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
26
Szereplők (26)
9
Képek (9)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
2
Filmkritika (2)
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A sármos Antoine (Laurent Lafitte – Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne… Több


Rendező: Fabrice Gobert
Forgatókönyvíró: Valentine Arnaud, Fabrice Gobert
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2017.08.17.
Clotilde Hesme
Zita Hanrot
Laurent Lafitte
Pio Marmai
Chiara Mastroianni
Laurent Lafitte
Chiara Mastroianni
Laurent Lafitte
Chiara Mastroianni
Laurent Lafitte
Laurent Lafitte
Pio Marmai
Laurent Lafitte
 
2018.12.03 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Nekem egy kissé unalmas vontatott volt ez az alkotás. Antoine-t mindenki utálja ezért egy betegség után teljesen megpróbálják kisemmizni, de nem egyértelmű jelenetekkel van tele a film. Nekem mindenképp 5/2-es csak.

0
 
2017.08.17 Cercei

Nem lett volna ez rossz, de valahol elcsúszott számomra. Nem ez az év thrillere, de egyszer azért érdemes lehet megnézni, bár utólag inkább megvártam volna DVD-n.

0
 

A K.O. második egész estés filmje a Simon Werner eltűnése után. Szerző: hp

#1
 
(2017. 08. 12.)
A K.O. egy vontatott pszichothriller, amit főleg a hataloméhes férfiaknak ajánlanék, mert talán képes kicsit megváltoztatni a személyes fontossági sorrendjüket.
50/100 Több
 
Értékelés: 6/10
(2017. 08. 18.)
Gobert ugyanazt a játékot játssza, amit ezeknél a több síkon mozgó filmeknél már megszokhattunk: mind a hősét, mind a nézőt elbizonytalanítja abban, hogy melyik sík is az álom és melyik a valóság. A mozi legfőbb problémája, hogy teszi mindezt egy olyan karakterrel a főszerepben, aki mindkét világban van annyira antipatikus, hogy ne izgassuk magunka... Több