Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

K.O.


(K.O.)
K.O.

Tartalom

A sármos Antoine (Laurent Lafitte – Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.
Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített. (Mozinet)

(ps)
 
2017. 08. 18. 22:57 

Őszintén szólva egy pszichothirllertől én többet várok. A történet izgalmas volt, de a cselekmény kibontása azért hagyott kivetnivalót maga után. A végén nagyon könnyen elengedtem ezt a filmet, kiléptem a teremből, és már máson járt az agyam. Nálam ez a minőség fokmérője, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy közepes.

 
2017. 08. 17. 19:54 

Nem lett volna ez rossz, de valahol elcsúszott számomra. Nem ez az év thrillere, de egyszer azért érdemes lehet megnézni, bár utólag inkább megvártam volna DVD-n.

Clotilde Hesme
Zita Hanrot
Laurent Lafitte
Pio Marmai
Chiara Mastroianni
Laurent Lafitte
Chiara Mastroianni
Laurent Lafitte
Chiara Mastroianni
Laurent Lafitte
Laurent Lafitte
Pio Marmai
Laurent Lafitte
Fabrice Gobert
 

A K.O. Fabrice Gobert második egész estés filmje a Simon Werner eltűnése után.

(hp)
Filmsomnia.hu - K.O.
A K.O. egy vontatott pszichothriller, amit főleg a hataloméhes férfiaknak ajánlanék, mert talán képes kicsit megváltoztatni a személyes fontossági sorrendjüket.
50/100
VOX.hu - K.O.
Gobert ugyanazt a játékot játssza, amit ezeknél a több síkon mozgó filmeknél már megszokhattunk: mind a hősét, mind a nézőt elbizonytalanítja abban, hogy melyik sík is az álom és melyik a valóság. A mozi legfőbb problémája, hogy teszi mindezt egy olyan karakterrel a főszerepben, aki mindkét világban van annyira antipatikus, hogy ne izgassuk magunkat különösebben az egzisztenciális válságán. 60/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.