Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Lengemesék


(Lengemesék)
Lengemesék

Tartalom

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. A gyerekeket csak akkor avatják őrzővé, amikor bebarnul a hajuk. Addig viszont unalmas az élet, mivel zöldhajúként tilos nádirigón repkedni, vízre szállni, sőt még a békaderbin sem vehetnek részt. Füttyös Vilkónak legnagyobb álma, hogy végre ő is őrző lehessen, ám a kíváncsisága folyton bajba sodorja. Amikor azonban a Nádtenger ellenségei, a harácsok, a hattyúkkal szövetkeznek, az egész tó veszélybe kerül. Az őrzők tehetetlenek, de Vilkó vakmerő tervet eszel ki, hogy megmentse otthonát és fogságba esett barátját, Táltost. Szerencsére nincs egyedül, mert Nagyapó, a vízisiklók és a békák is a segítségére sietnek… (Forglmazza: Vertigo Media)

(ps)
 
2017. 05. 18. 08:33 

Igazán helyes kis mese. Kezdetben furcsállottam a kis zöld lényeket, de végén nagyon megkedveltem őket. Picit lehetett volna hosszabb a mese. A könyvet is beszerezzük.

 
2017. 05. 01. 13:43 

Nagyon kedves, szívhezszóló mese, nagyon tudom ajánlani, bátran lehet rá vinni a kicsiket, de a felnőttek sem fognak unatkozni. Egyszerűen jól esett megnézni.

 
2017. 04. 30. 18:00 

Na végre, erre az animációs filmre már vártunk egy ideje szerintem. Valami, ami a nagy hazai klasszikusokhoz mérhető. Engem magával ragadott!

Movieaddicts: Lengemesék
Az egész történet előre kiszámítható és minden fantáziát nélkülöző, legalábbis felnőtt szemmel biztosan. 3/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.