Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Lengemesék


(Lengemesék)
Lengemesék

Tartalom

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. A gyerekeket csak akkor avatják őrzővé, amikor bebarnul a hajuk. Addig viszont unalmas az élet, mivel zöldhajúként tilos nádirigón repkedni, vízre szállni, sőt még a békaderbin sem vehetnek részt. Füttyös Vilkónak legnagyobb álma, hogy végre ő is őrző lehessen, ám a kíváncsisága folyton bajba sodorja. Amikor azonban a Nádtenger ellenségei, a harácsok, a hattyúkkal szövetkeznek, az egész tó veszélybe kerül. Az őrzők tehetetlenek, de Vilkó vakmerő tervet eszel ki, hogy megmentse otthonát és fogságba esett barátját, Táltost. Szerencsére nincs egyedül, mert Nagyapó, a vízisiklók és a békák is a segítségére sietnek… (Forglmazza: Vertigo Media)

(Pajor Sándor)
 
2017. 04. 28. 19:44 

Na végre, erre az animációs filmre már vártunk egy ideje szerintem. Valami, ami a nagy hazai klasszikusokhoz mérhető. Engem magával ragadott!

 
2017. 04. 28. 12:29 

Nagyon kedves, szívhezszóló mese, nagyon tudom ajánlani, bátran lehet rá vinni a kicsiket, de a felnőttek sem fognak unatkozni. Egyszerűen jól esett megnézni.

 
Tom
2017. 04. 27. 15:08 

Ezt a mesét mindenkinek látnia kéne szerintem. Az alkotók valamit nagyon eltaláltak, csak tátottam a számat, mekkora szíve van, és mennyi kreativitás fért bele. Jól esett, köszönöm!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.