Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Making a Murderer


(Making a Murderer)
Making a Murderer

Tartalom

A Making a Murderer című dokumentumfilm sorozat egy tíz éves periódust ölel fel. A történet középpontjában Steven Avery és példátlan élete áll, aki miközben egy korrupciós ügyet próbál felderíteni, maga is egy zűrös bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik. (hp)
 
2017. 06. 12. 17:22 

Elég nagy fennforgás volt a sorozat kapcsán, nekem sajnos viszont egy rész megtekintése után úgy kellett lássam, hogy semmi izgalmas és érdekfeszítő nincs ebben a sorozatban.

 
2016. 04. 04. 12:10 

A sorozat körüli Hype volt az egyik ok, amiért benéztem a NetFlixre. A pocsék kínálat mellett a sorozat nyilvánvaló hibái volt a fő szempont, hogy azóta nem fizetek elő. A sorozat sok része unalmas volt, de egy dokumentum sorozatnál ez megbocsájtható lenne és részben szubjektív.

Ha kiderül, hogy egy hasonló sorozat nem is őszinte, manipulálja a tényeket, propaganda, az sokkal zavaróbb. Márpedig a nyilvánosan elérhető bírósági adatokban lévő legmeggyőzőbb bizonyítékok kimaradtak. Pedig azok egy része ellenőrizhető.

Az, hogy egy hasonló sorozat nem csak csal a tényekkel, de le is bukik, és sokszor az indokolt következtetés ellentétét sugallja már nem megbocsájtható bűn.

Az pedig, hogy az USA igazságügyi rendszerének valós problémáiról tudomást sem vesz, amikor pont ezt a rendszert támadná és ezért kell hazudjon, az még súlyosabb probléma.

 
Tom
2016. 06. 24. 20:12 

Ez a sorozat fantasztikus! Még nem esett meg velem, hogy egy dokumentumfilm-sorozatot ennyire vártam volna, s hogy az elvárásaimat messze felülmúlta volna. De ez a széria kifogástalan. Szépen, aprólékosan felépített történet, így a néző számára teljesen világosak a háttérben és a valóságban zajlott és zajló események.

Steven Avery
Steven Avery
Steven Avery
Steven Avery
 

Steven Avery és Brendan Dassey csak később látta a sorozatot, mivel a börtönben, ajol raboskodnak, nincs lehetőségük a Netflix csatornát nézni.

(erare)
 

Laura Ricciardi évekig jogászként dolgozott, s ez nagyon hasznosnak bizonyult a sorozat elkészítésekor - nem kellett ügyvédet fogadni a projekt jogi oldalának lebonyolításához.

(erare)
 

Mielőtt a két rendező, Ricciardi és Demos aláírta volna a Netflix-szel a sorozat elkészítéséről szóló szerződést, tárgyaltak a PBS-szel és az HBO-val is.

(erare)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.