Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Out


(Out)
Out

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Egy ötvenéves férfi, Ágoston, odüsszeiáját láthatjuk. Kelet-Európában bolyong, keresve saját útját, miután elveszítette biztos állását, egy szlovákiai falucskában működő atomerőműben. Ugyan elfogad egy kissé ködösnek tűnő hegesztői állást egy litvániai hajógyárban, amiből végül egy egészen abszurd eseménysorozatba vált át, melynek során akadnak rövid ismeretségek, elvesztett és megtalált barátságok.  

(KaTuS55)
 
2017. 06. 17. 01:54 

Szlovákiai magyarként büszke vagyok Kristóf Györgyre, elég összetett, néhol abszurdba hajló mozit rakott össze, ami első filmnek szerintem abszolút megállja a helyét. További sok sikert kívánok a megkezdett úton, kíváncsian várom, mivel rukkol elő legközelebb.

 
2017. 06. 16. 14:23 

Nagyon aktuális a témaválasztás, a kivitelezése pedig kimondottan érdekes, de még érződik rajta az elsőfilmes tapasztalatlanság, és ebben semmi rosszindulat nincs a részemről. Az irány tetszik mindenesetre.

 
2017. 06. 06. 22:22 

Szerintem kiváló a témaválasztása és igazán meggyőző a színészi játék is...

Judit Bárdos
Terhes Sándor
Terhes Sándor
Bandor Éva
 

A győzelem megünneplése olyan jól sikerült, hogy az ominózus este végén a stáb tagjai rendőri kísérettel hagyták el a buli színhelyét, egyikük a karját is eltörte.

(KaTuS55)
 

A Filmalap 44 millió forinttal támogatta a produkció gyártását.

(hp)
 

Kristóf György 2015-ben kezdte el fejleszteni a filmjét a cannes-i filmfesztivál Atelier fórumának keretei között.

(hp)
VOX.hu - Out
A szlovákiai magyar Kristóf György első filmje egy társadalmi-családi drámából induló road movie, a lett pusztaságba helyezve, több, de inkább kevesebb sikerrel. 55/100
Movieaddicts: Out
Összességében Kristóf György pályakezdő darabja az Out, sokféle stílusból összegyúrt, komolyabb szürrealista túlzásoktól mentes, szocialista realista road-movie lett, amely bizakodásra adhat okot a rendező későbbi műveire nézve is. Mindenképpen tudnám ajánlani filmjét, mert ritkán találkozni a magyar filmes palettán ehhez hasonló minimalista, tiszta történetekkel. 7/10
Dunszt.sk - Kelet-európai Odüsszeia
Az Out egy aktuális témára és jól működtetett jelképrendszerre épülő alkotás, melyet azonban sajnálatos módon dramaturgiai hiányosságok, valamint egy egyelőre nem elég kiforrott filmnyelv és alkotói stílus jellemez, azonban a vele kapcsolatban elmondható pozitívumok mindenképpen egy majdani igen ígéretes rendezői karriert sejtetnek.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.