80% 39 szavazat
Réztábla a kapu alatt

Réztábla a kapu alatt

La Cittadella
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
Szereplők
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amikor Andrew Manson édesapja szívrohamot kap a bányában, megígérteti a fiával, hogy nem folytatja az ő sorsát, hanem követi az álmait, elvégzi az egyetemet és orvos lesz belőle. Nyolc hosszú év után Andrew meg is érkezik egy isten háta mögötti kis faluba, hogy a helyi körorvos segédjeként megkezdje a munkát. Rá kell azonban jönnie, hogy a körorvos súlyos beteg, és már régen nem praktizál. A faluban az emberek szegények és kiszolgáltatottak, a rossz csatornák miatt tífuszjárvány dúl. Minden az ő nyakába szakad, de szerencsére még sincs egészen egyedül. Váratlan segítséget kap a másik segédtől, az alkoholista Dannytől és Christinától, a falu tanítónőjétől.

Ország: Olaszország
Premier: 2003

Sorozat áttekintés

 
2017.07.02 varjú

legújabb vélemény

Hát igen, akár a mában is játszódhatna, va egy erős reális alapja. Kicsit harcoltam magamban a főszereplő karakterével, de sikerült elfogadnom.:)

0
 
2014.11.23 OrSi

Valamiért nagyon szeretem az olasz sorozatokat, és sorozatszínészeket. Szinte mindegyiküknek van valami erős színészi kisugárzása és meggyőző játéka. Sem nem túljátszottak, sem nem viszafogottak.

0