62% 58 szavazat
Engedetlen hősök

Engedetlen hősök

SAS Rogue Heroes
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
25
Szereplők (25)
23
Képek (23)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 6 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

A hatrészes dráma Ben Macintyre SAS: Rogue Heroes című könyvén alapul, amely a híres különleges alakulat létrejöttét mutatja be.

(Hupka Adrián)

Rendező: Tom Shankland
Forgatókönyvíró: Steven Knight, Ben Macintyre
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2022 | HBO Max (2022.10.30.)
 
2024.01.04 Majorkas

legújabb vélemény

Az utolsó rész csalódás volt, és nagyon gyorsan lezárták, össze van csapva az egész. Pedig ebből egy nagyon szuper sorozatot lehetett volna kihozni.

0
 
2022.11.25 Robinson76

Túlszínezett fenegyerekek

Adott pár tettvágytól túlfűtött katona, akik egy különleges ejtőernyős brigádot alakítanak meg, és az észszerűség határait figyelmen kívül hagyva, dacolva mindennel és mindenkivel egyetlen célt kívánnak megvalósítani: elvágva a németek utánpótlásvonalát, elősegíteni a háború megnyerését az afrikai hadszíntéren. Ahogy haladunk a történetben, úgy lesz aztán szép lassan az elterelésnek kitalált fantomosztagból csodafegyverré előlépő különítmény, a maga élvezhető akcióival, de egyértelműen túlszínezett kalandjaival.

0
 
2022.11.29 Emmersson

Lapos, semmitmondó...

Ritka unalmas minisorozat. Minden epizódnál vártam, hogy beindul a történet, de semmi. Felesleges mellékszereplők, jellegtelen főszereplők. Csak hat rész volt, de három estén szenvedtem magam át rajta. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy azért, mert valami megtörtént, még nem feltétlenül kell filmre vinni. Nem ajánlom.

0
 
2023.10.08 Szentgróti Patrik

Borzalmas... Nekem egy rész is elég volt belőle... Az elit alakulat és a Pacific közelébe se érhet...

0
 
2022.11.03 King Leonidas

Izgalmas és látványos sorozat, maximálisan korhű köntösben. Az pedig nem a széria hibája, hogy az alapjául szolgáló regény szerzője kicsit ,,túlszínezte" a valós eseményeket. Viszont megveszekedett rockrajongóként is meg kell említenem, hogy nekem te... Több

0