Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fantasztikus utazás Óz birodalmába


(Urfin Dzhyus i ego derevyannye soldaty)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A ravasz és galád Urfin legfőbb vágya, hogy átvegye a hatalmat a meseszép Varázs Földe felett. Az általa készített fa bábuk segítségével sikerül is elfoglalnia a békés Smaragdvárost, ám egy valakivel nem számol.
Dorothy éppen hazafele igyekszik Kansasbe, ám előtte még segítségül hívják őt Smaragdváros lakói. A bátor kislány nem egyedül vág neki a kalandnak, régi barátai, Oroszlán, Bádogember és Madárijesztő is segít neki legyőzni a gonosz Urfint. (ADS Service)

(ps)
 
2017. 09. 15. 09:06 

Egyszerűen imádom ezt a történetet, szinte minden feldolgozásban igyekeztem megnézni, így ezt is. Egyáltalán nem csalódtam, szerintem nagyon is ad egy friss hangot Óz történetének, mindemellett nagyon kedves és aranyos maga az animáció. Én csakis ajánlani tudom!

 
2017. 09. 14. 01:31 

Szerintem ez így eléggé merész, az animálás és a rajzolás szerintem egy kicsit korszerűtlen, ráadásul egy feldolgozásról van szó, így nem vagyok benne biztos, hogy ez mindenkinek tetszeni fog. Persze nem is kell. Én úgy vagyok vele, hogy nem igazán tudom hova tenni. Szép volt, jó volt. Csak kicsit úgy érzem időpazarlás megnézni.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.