60% 45 szavazat
Nem ismersz

Nem ismersz

You Don't Know Me
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
31
Szereplők (31)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy fiatalembert gyilkossággal vádolnak. A bizonyítékok elsöprőek, de a tárgyaláson ez a férfi egy rendkívüli történetet mesél el.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Tom Edge, Imran Mahmood
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2021.12.05. | Netflix (2022.06.17.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Sam Adewunmi
Sam Adewunmi
Sam Adewunmi
Sam Adewunmi
Sam Adewunmi
 
2022.10.10 szemtelen

legújabb vélemény

gyilkos vagy ártatlan?

Egy gyilkossággal vádolt férfi, akit tuti bizonyítékok alapján tartanak bűnösnek, az utolsó pillanatban úgy dönt, hogy elbocsátja ügyvédjét, és védekezésképpen elmondja a saját összegző verzióját az esküdtszék előtt. Ezután visszautazunk az időben, hogy megtudjuk, mi is történt valójában. Rendezés, fényképezés, színészi játék rendben, jó párbeszédek. A tehetséges főszereplő - Samuel Adewunmi - előtt nagy jövő áll, biztosan kedvelt színész lesz hamarosan. Ütős, friss, fordulatos film, ajánlom figyelmetekbe. Mindössze 4 epizód, kellemes hétvégi szórakozás.

0
 
2022.06.23 Idknw

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egész jó sorozat, bár engem idegesített a hapsi beteges rajongása a csaj felé. Érthetetlen, hogy mit szeretett rajta ennyire... Az meg pláne idegesítő, hogy nem derült ki a végén az ítélet.

0
 
2022.06.18 ordas

Tisztességes alakítások egy erősen irreális brit gengszterdrámában. Ami tetszett, és ami miatt folytattam, az az író egyedi megközelítése volt a történet elmesélésében. Nem mondhatom, hogy annyira jól működött, de eredeti volt és megérte megnézni.

0