2016.01.30 23:15 moov18 Olvasottság: <100x
0

Ígéretes

A film egyik pozitívuma az, hogy magyar színésznőnk, Osvárt Andrea is megcsillantja benne tehetségét. Nem tudom, hogy szedték össze a szereplők közé, de ott van, ennek azért örülhetünk és elkönyvelhetjük magunkban. Szintén nem lehet szó nélkül elhaladni a film képi világa mellett, amely szerintem az operatőr dicsérete is. Továbbá az alaptörténet is könnyen magába szippantja az érdeklődőt, akár csak az örvény, hiszen egyedülálló, egyszerű mint a faék és mégis rendkívül érdekfeszítőnek tűnik.

Számomra az is pozitívum, hogy Eli Roth neve is hozzájárult a produkcióhoz, azonban kivételesen nem a rendezői székben foglalt most helyet, hanem a szereplőgárdában. Ebből is látszik milyen tehetséges és sokszínű. Bár, ez a film nem lett valami megnyerő. Egyrészt túl van nyújtva a bevezetés, mire történik valami érdemleges, arra már lekapartuk a falat és sajnos nem izgalmunkban tettük mindezt, sokkal inkább az unalmas percek elűzése érdekében.

Ígéretes

Amikor beindulnak az események, főleg maga a földrengés jelenetre gondolok, hirtelen túl sok inger éri a szemem és azt sem tudom hova nézzek, mit nézzek. Itt akarták behozni a lemaradást, amit a jelentősen elhúzódó bevezetőnek köszönhettek. Itt azért már tisztességgel folyik a vér, megy a gore, a földrengés pillanatában ha jól emlékszem; mivel sajnos nem túl friss az élmény; kapunk mindjárt az arcunkba egy leszakadt kezet. Szóval az események beindulnak a testrészek hullnak, az őrültek meg kiszabadulnak a börtönökből. Így nagyjából ennyi. Jól hangzik, ígéretes. Van is benne egy-két izgalmas jelenet, a vér motívum pedig végig ott van a gáton, szóval egyszer meg lehet nézni, túlzásokba meg úgy sem fogunk esni.

53 Utórengés  (2012)

akció | horror | kaland | katasztrófafilm | thriller

Chilében minden megvan, ami kell: fantasztikus tájak, dögös csajok, jóképű pasik, ízletes borok és persze a legvadabb bulik. Tökéletes helyszín egy Gringo becenevű kissé... több»

0