2015.04.26 22:00 Kriszler Olvasottság: <100x
0

Sok sznob nem meri bevallani, hogy nem érti a filmet...

LEGROSSZABB FILM AMIT VALAHA LÁTTAM (komolyan, nem túlzok, soha nem írtam még ilyet)


Sok sznob nem meri bevallani, hogy nem érti a filmet...

A 20. percnél rossz filmnek tűnt, a 40.-nél pedig úgy gondoltam kikapcsolom, de végül végignéztem mert nem volt jobb dolgom.

1 óra 23 percnél hangzott el egy olyan monológ ami ráillik az ncore-kritikusok zömére is.

Én nem szoktam szarozni a filmeket, de most beállok a sorba.

Követhetetlen volt a film, nem lehetett tudni mikor gondolják komolyan és mikor csak hülyéskednek. Kb ilyen Family Guy szint.

Ez a film nem elgondolkodtató, nem tanulsz belőle semmit, de ez nem is lenne baj ha szórakoztató lenne. Úgy lenézték a Transformerset (még pár hozzászóló is osztotta ezt a nézetet), de abban legalább volt valami cél amivel tisztában voltunk a film kezdete óta.

Ez meg?


Hatásvadász, de valami nagyon ide nem illő módon. Most dicsérjük a filmet mert a robbantgatás helyett hatásvadász?


Rengeteg értelmetlen dolog történik ami semmivel nem járul hozzá a végkimenetelhez. Olyan volt mint ha félálomból felriadva néztem volna mert 5percenként felkaptam a fejem, hogy: Mi van?

Bekell vallanom, egyedi film... vagyis inkább furcsa. A párbeszédek tűrhetőek, de mint ha nem lenne forgatókönyv, csak csinálnák ami eszükbe jut. (Első és utolsó 10 percen kívül.)


Szóval ez a film egy éjjel-nappal Budapest színvonalával ér fel. ők is nagyon ügyesen alakítanak, a stílusuk, hangnemük, és viselkedésük is olyan mint ha direkt csinálnák. Nekik is Oscart!

Az ilyen típusú filmeket pedig inkább a magyaroknak kéne csinálni (mondjuk a Coming Out vagy a Megdönteni Hajnal Tímeát stílusa sokkal élvezetesebbé tette volna a filmet). Úgy talán elérhetné a 6/10-t.


De így 2/10. Az a 8as értékelés az imdb-n pusztán a sznobság hatása lehet. Vagy azé, hogy más sem értette ezt az érthetetlen filmet, ezért inkább úgy csinál mint ha tetszene neki, nehogy emiatt legyen "hülye".


dráma | szatíra | vígjáték

Riggan Thomson (Michael Keaton) hajdanában nagy hírnévnek örvendett a The Birdman filmekben nyújtott alakításának köszönhetően. A stúdió a franchise negyedik részét tervezi,... több»

0