2017.02.01 14:42 e-batta Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Delete kategória

Pontosan a 36. percig bírtam nézni az 1 óra 54 perces filmet. Több okom is van, hogy a "delete" gombhoz nyúljak. Általában igyekszem elkerülni a Zs-kategóriás filmeket, amennyire csak lehet.

Van aki imádja őket (némelyik film akár trend-teremtő is lehet, vagy pedig megihleti Quentin Tarantinót, és az már fél siker), de én nem tartozom közéjük. Ez a film borzalmas volt. Sekélyes, manipulatív, ócska klisékre építkezve. De ennek ellenére még végig is szenvedtem volna (mert elhatároztam, hogy megnézem az összes indiai filmet ami magyar felirattal beszerezhető), de a felirat kiverte nálam a biztosítékot.

Hagyján, hogy helyesírás nem oké, senki sem tökéletes (bár azért a word helyesírás-ellenőrzője segít, ha valaki nem biztos magában). Vállat rándítottam arra is, hogy néha a Google Translate köszönt vissza a mondatokban, értelme semmi, összedobált szavak, pont nem tudtam, miért azt mondta, azt és ott, sehogy se passzolt a szituba. De, hogy az összes angol mondat hiányzott, holott teljesen kevert film volt, és a csajszi vallomása szinte csak angol mondatokból állt, vagyis három percen keresztül mondta a magáét, és sehol egy felirat, akkor feladtam.

Persze már a film elején fogalmaztam magamban a velős kritikát, egyrészt arról, hogy az imdb 2,2-re értékelte (még ha nem is szoktam figyelembe venni, azért ez mond valamit), és ha valaki kíváncsi, és megnézi a szereplők utóéletét, valamennyien elvágták a karrierjüket ezzel a filmmel. Kezdve szerencsétlen főhősön Shiney Ahuján, aki valaha jobb napokat látott, ha valakinek ismerős, az a Bhool Bhulaiyaa trónörököseként láthatta, vagy a még szerencsétlenebb főhősnőn Sayali Bhagaton, aki annyira naiv volt, hogy azt hitte, a Miss India elnyerése már predesztinálta arra, hogy sztár lehessen, csak éppen senki sem mondta meg neki, hogy nem tud játszani. És bezárva a sort a rendezővel Puja Jatinder Bedivel, akinek ez volt az első és utolsó próbálkozása (hál'istennek), mert senki sem szólt neki, hogy katolikus templomba nem illik nőnek fedetlen vállal belépni, és egy kórház rezidens orvosa nem szexi ruhában megy első nap dolgozni. Alap, és sajnos szemet szúr. Bevallom őszintén, az sem érdekel, ha valakinek sikerül végigszenvednie a filmet, és leírja ide a tartalmát, mert még annak végigolvasására is sajnálom az időt. Ennyire érdektelen számomra a film.

0