2016.09.21 14:03 e-batta
0

Pipa, ennyi...

Rászántam 3 óra 20 percet, de azt hiszem nem kellett volna.

Az Igazából szerelem című nagy sikerű angol filmet akarták Bollywood-ék leutánozni, de egyszerűen nem ment nekik. Összevágtak 6 történetet hat szerelemről, de nem volt koncepció, a színészeknek meg nem volt benne a lelke. Értelemszerűen a végén találkozik is 5 pár a 6-ból, hol máshol, mint egy esküvőn, de ezt már az elején sejteni lehetett.

Pipa, ennyi...

A stáblistát tekintve meg külön csalódás volt. Nézzük sorjában:

Salman Khan (Rahul) igyekezett belebújni abba a bőrbe, amit 10 éven keresztül alakított, de könyörgöm, azok az idők elmúltak, már egy új Salman van a színen, a Wanted, a Dabangg, a Bodyguard Salmanja. A régi Salman megöregedett, már nem hihető el neki a csélcsap hősszerelmes szerepe.

Priyanka Chopra (Kamini) még úgy-ahogy elfogadható volt a hazudozós díva szerepében, aki bármit megtenne azért, hogy Karan Johar felhívja. (amúgy: mióta láttam Jhilmilként a Barfi!-ban mindent meg tudok bocsátani neki)

John Abraham (Ashutosh): határozottan meg voltam elégedve a játékával (függetlenül attól, hogy topmodellből lett színész, igenis tud játszani), a történet pedig megért volna egy teljes filmet. (Oké, épp tegnap láttam a Jab Tak Hai Jaan-t, abban is volt amnézia, de ez nem ugyanaz a puskapor)

Vidya Balan (Tehzeeb) úgy láttam kétszer is elnyerte a FilmFare díjat, de azokat a filmeket még nem láttam, amelyekért kapta. Itt határozottan sótlan és jellegtelen volt a játéka, John Abraham kénytelen volt mindkettőjük helyett annyira szerelmes lenni, hogy elhitesse velem a sztorit.

Akshaye Khanna (Shiven) abszolút csalódás, ripacskodott, modoros játéka volt, egyes, leülhet!

Ayesha Takia (Gia) ezt a csendesen szenvedő szerelmes arcocskát nem neki találták ki. Nem tudott mit kezdeni a szereppel, nem is érezte jól magát benne.

Govinda (Raju Taxiwala) egy jól megírt történet jól megírt dialógokkal, igazán felüdülés volt a sok szívfacsaró arc után.

Shannon Esrechowitz (Stephanie) az egyetlen nem indiai, úgyhogy a játéka sem az volt, kellett az ellenpont nagyon.

Anil Kapoor (Vinay Malhotra) határozottan tetszett a játéka, a sok fiatal (vagy fiatalos) között végre egy középkorú, mert az angol eredetiben sokkal több volt a mindenféle korosztály.

Juhi Chawla (Seema Malhotra) azt hittem visszavonult, de hálistennek nem. Még mindig jól játszik.

Sohail Khan (Rustom Dastoor) a szokásos vicces szál, amit abszolút nem csíptem. Tudom, hogy csak kellett egy feszültséglevezető, és sokan írták a neten, hogy mennyire szórakoztatónak találták az ifjú párt, akinek sehogysem jön össze a nászéjszaka, de nekem (bevallom) nagyon fárasztó volt. A vicces gegek csak annyira működtek, hogy elhúztam a számat, ennyi.

Egyszer megnéztem, ki van pipálva, és ennyi...

0