2018.01.17 18:02 Artemisia Olvasottság: <100x
4

Igazi csajos szórakozás

Üdítő, drámai szálakkal dolgozó, akciódús vígjáték. Sokszor nem is tudni, hogy melyik elemen van nagyobb hangsúly. Tulajdonképpen a szereplők közötti hangulatra szinte mindíg a vígjátéki elemek jellemzőek, pl.Sara és Maia találkozása, "barátság" kötésük, az első, elfuserált bankrablás, a verekedés a templomban, vagy az mikor a lányok a nyomozón gyakorolják a csókolózást és később megjátszott csókcsatákkal hergelik a másikat.A motivációk és indítékok erősen drámaiak pl.: Sara apjának meggyilkolása és az öröksége elvétele, Maria apjának lelövése, a falusiak földjének és Mexikó bankjainak jogtalan elvétele. Maga a cselekmény pedig akció vonalon zajlik, sok- sok fergeteges akciójelenettel, pl.kötélen járás, ló a tetőn, lebukás egy tüsszentés miatt, az ellenük felbérelt nyomozó maguk mellé állítása és bevonása a rablásokba, a folyamatos veszekedés veszélyhelyzetben is.

A színészi játékok nagyszerűek. Külön tetszett, hogy a főhősnők, akik egy gazdag úrilány és egy egyszerű parasztlány nem egyről a kettőre csaptak bele bankrablói karrierjükbe, hanem megalapozták azáltal, hogy egy profi bankrabló felkészítette őket. Vicces és bájos,ahogyan találkoznak és barátságot kötnek, illetve a későbbi rivalizálásuk is. Salma Hayek és Penelope Cruz nagyon ütős páros együtt :-) Remélem ők a valóságban is barátnők, mert ebben a filmben, bár olyan kaotikus hangulatot csinálnak, hogy kiakasztják vele a nézőt, mégis kimaxolják a cukiság faktort.

Igazi csajos szórakozás

A Las Bandidas garantált minőségi, izgalmas, csajos szórakozás

akció | krimi | vígjáték | western

1880, Mexikó. Sara (Salma Hayek), a gazdag bankár lánya és Maria (Penélope Cruz), a szegény farmercsalád sarja összefognak, amikor megjelenik Tyler Jackson (Dwight Yoakam), a New... több»

4