2021.04.28 14:42 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Varázs?

Ez a horror nem varázsolt el. Sőt, horrornak nem is mondanám, egy misztikus, ijesztgetős kis történet. Nem igazán éreztem azt az igazi horror hangulatot. Nem tudtam úgy átélni a filmet, hogy pl. megijedjek annyira, hogy azt mondjam, na ez azért valami. Nekem sablonosnak tűnt az eleje, aztán egyre rosszabb lett. A tartalmi része pedig egészen pocsék, és a befejezés, hááát, hogy is mondjam, nem kérek ebből folytatást.

Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezésben viszont láttam fantáziát néha. A szereplők viszont nem tudták azt adni, amire számítottam, de ez a gyenge forgatókönyvnek is betudható. A hangi effektek sem hozták azt a hatást, amire számítani lehetett volna. A képi effektekben volt fantázia, de mégis olyan szürke maradt, színekkel nagyobb hatás lett volna. Így azt hiszem – ugyan nem vagyok egy nagy horrorrajongó, de ez nekem nagyon bugyuta egyveleg lett –, így az osztályzatom egy kemény csillag.

Varázs?

A bakik: pl. a lány fekszik a sárban, aztán elér az épülethez, tök száraz; és még lehetne sorolni a bakikat, majdnem egy horror vígjátéknak megfelelt volna. A női szereplők jól néztek ki, talán ez volt egy olyan pozitívum, amit fel tudok sorolni. A szex és a fiatalság, a drog és az ellazulás nem tudom, mennyire köthető a horrorhoz, alapnak talán nem rossz, de semmiképp nem ideális.

A szereplők egyéni alakításait azért nem lehet kiemelni, mert nem tudnak olyat adni, amivel emelnék a film színvonalát. Olyannak tűnt, mintha egy kis költségvetésből akartak volna durrantani egy nagyot. Egy erdő, egy romos épület, egy nádas, és ezt kb. 2 hét alatt leforgatták, szóval azt hiszem, meg is lett az eredménye... Meg lehet nézni, de igazából sokat nem lehet várni, teljesen sablonos. Üdv, Yosi

horror | misztikus | thriller | vígjáték

Írországba utazik kempingezni öt amerikai fõiskolás a régi haverjukhoz. Jake életre szóló utazást ígért nekik. Állítása szerint az ír erdõkben nõ a világ legjobb... több»

1