2021.07.26 12:12 Károly389301 Nézhetetlen Olvasottság: 672x
2

Szerintem unalom a köbön

A film egy egyszemélyes történet, nincs benne másik szereplő. Vagyis az elején 5 másodperc erejéig egy kislány látható benne. Gyakorlatilag szöveg sincs benne, leszámítva a pár mondatot a halott gyerekhez. Lehet, nem ugyanazt a filmet néztem, mint a többiek, de szerintem a történet is borzasztó unalmas.

Összefoglalva: a hapsi egyedül él a hegyen, egy roskadozó viskóban. Ott tesz-vesz. (Sok érdekes dolgot nem csinál.) Aztán egyszer csak megszólal egy kürt. (Bevágják egy távoli vár képét.) Emberünk elmegy egy fához, azon van egy rajz, hogy kit kell elkapnia. Aztán a következő vágással már az látszik, hogy haza is ér. A zsákjából előkap egy gagyi szörnyfejet, felhúzza egy karóra. Majd a sebeit bekeni valami varázsanyaggal, ami leginkább a sz*rhoz hasonlít. Ezután csicsikál egy kicsit a padlón, majd a történet kezdődik újra és újra.

Szerintem unalom a köbön

Soha egyetlen egy küzdelmet nem lehet látni. Azaz egyet igen, a legutolsót, de abból is alig látszik valami, és ami látszik, az sem izgalmas, és nem félelmetes. Ráadásul az utolsó 10-15 perc arról szól, hogy a sötétben a fáklya fényénél keresi a szörnyet. Szóval a sötétben bolyongó embert láthatunk. Az egyetlen jó dolog az volt, hogy jól volt kamerázva, néhol egész jó szögeket alkalmaztak. És néha egy-egy szép tájat is sikerült lekamerázni, de ezek csak pár másodperc erejéig láthatók, szóval, ha szép tájakat akarsz nézni, akkor nem ez a te filmed.

De őszintén szólva ez nekem inkább egy filmes iskolában most végző diplomamunkájára hasonlít, mint igazi, nézhető filmre. Szerintem egy filmnek valamilyen érzelmeket kell kiváltania, és akkor lesz jó. Az is igaz, hogy kivált érzelmeket, belőlem ezeket: az első 2-3 percben húhh, ez egész jól néz ki, tiszta olyan, mint a Trónok harca kezdőjelenet, aztán 15 perc múlva unalom, és mennyi van már még hátra... Ahhhhh!

fantasy | horror

A középkori szörnyvadász fejkollekciójából már csak egyetlen egy darab hiányzik: azé a rémségé, aki évekkel ezelőtt végzett a lányával. több»

2