Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Volt egyszer egy Amerika


(Once Upon a Time in America)

Tartalom

Noodles New York városának szegénynedegyében nőtt fel, de barátaival az évek során Amerika legrettegettebb gengsztereivé váltak. Négyük szoros barátsága azonban veszélybe kerül, amikor egyikőjükről kiderül, spicli lett. Sergio Leone klasszikusa a különböző idősíkok között ugrálva mutatja be a négy gengszter sorsát. 
(hp)
 
2016. 03. 24. 11:16 

A Volt egyszer egy Amerikai nagyon intelligens, nagyon érzelmes dráma a maffiózók hőskorából. Egy méltatlanul elhallgatott alkotás, pedig a gengszterfilmek egyik legjobbja.

 
2015. 09. 12. 13:33 

Szörnyű és borzalmas. Ezt adnám címnek rögtön. Egyáltalán nem találták el a filmet, az alapok jók lettek volna azonban valahogy mégse tudták úgy kivitelezni, ahogy azt illett volna ehhez a filmhez. Sajnos számomra így erősen bukta

 
2016. 02. 04. 21:30 

Egész pofás kis alkotásra sikeredett a kategóriáján belül. Nekem pont elég is ennyi egy szombat délutánra. Imádom az ilyen kis laza délutáni családi filmeket. Kikapcsolnak.

Adrian Curran
Brian Bloom
Rusty Jacobs
Scott Schutzman Tiler
Elizabeth McGovern
Robert De Niro
Scott Schutzman Tiler
Tuesday Weld
William Forsythe
James Hayden
James Woods
Robert De Niro
Robert De Niro
Robert De Niro
 

A film valamivel több, mint 5M $-t keresett az amerikai mozikban.

(dulkap)
 

A gyártási költségek nagyjából 30M $-t tettek ki.

(dulkap)
 

Állítólag több év győzködés után engedélyezte az eredeti regény írója Harry Grey, hogy megfilmesítsék a könyvét.

(dulkap)
Smoking Barrels: Volt egyszer egy Amerika
A Volt egyszer egy Amerika méltó párja a Volt egyszer egy Vadnyugatnak, mindkettő abba a kategóriába tartozik, ami miatt feltalálták a mozgóképet, máig életre szóló élményt tudnak nyújtani a nézőjüknek. Örök darab! 9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.