Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A keresztapa 2.


(The Godfather: Part II)

Tartalom

A Corleone család iráynítása Michael Corleone kezébe kerül, édesapja, Vito Corleone halála után. Michael újszerűen közelíti meg a maffia tevékenységét, igyekszik legalízálni bizonyos működési területeket, a szerencsejátékipar helyett inkább a banki szektor és a tőzsde világa felé iygekszik elkalauzolnia a családot felhasználva erre összeklöttetéseit. A film során fényderül arra is, mi alapozta meg egykor a Corleone család hírnevét.
(Beke Gábor)
 
2016. 12. 13. 22:27 

Teljes kudarc lett ez a film. Ismerősök ajánlották de itt az első benyomás volt a döntő miszerint nem szimpatizáltam magával a filmmel. Ennyire unalmas és tartalmatlan történetet régen láttam és köszönöm nem kérek ilyet.

 
2016. 02. 04. 19:37 

Ez valami csodálatos, az ilyen filmekért élek-halok. Szinte én is benne játszottam a karakterekkel együtt. Egyszerre van mondanivalója és rabolja el a nézőt testestül és lelkestül. Csak ajánlani tudom bárki számára.

 
2017. 07. 08. 14:45 

Al Pacino és De Niro két feledhetetlen és frenetikus színész akik itt ebben a filmben és magában ebben a részben is kiválót alkotnak. A néző teljesen beletudja élni magát és ez teszi olyan tökéletessé ezt a filmet.

Al Pacino
Robert De Niro
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Robert De Niro
Gastone Moschin
Al Pacino
 

Összesen 21 helyszínen zajlott a forgatás a következő országokban: USA, Dominikai Köztársaság, Olaszország.

(Bogi87)
 

1973. október 1 - 1974. június 19. között forgatták le.

(Bogi87)
 

A világpremier az USA-ban volt, New York City, New York-ban 1974. december 12-én.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.