Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A sebhelyesarcú


(Scarface)
A sebhelyesarcú

Tartalom

Tony Montana (Al Pacino) Kubából érkezik az Egyesült Államokba, de eszében sincs tisztességes életet élni, sőt, kifejezetten az alvilágban szeretne karriert csinálni. Ezért elszegődik Miami legnagyobb drogbárójához, Frank Lopezhez. A gátlástalan és tanulékony Tony hamar és ügyesen lépked felfele a ranglétrán, kitartóan és hűen követi a maffiózót, de korántsem azért, mert felnézne rá vagy tisztelné, hanem azért, mert mindent magának akar, ami Lopezé: pénzt, drogokat, nőket és hatalmat.
(SódóGA)
 
2016. 04. 29. 21:33 

Nem szeretem a hasonló jellegű filmeket, de ebben a kategóriában kiemelkedő, köszönhetően a kiemelkedően jó színészi játéknak és nagyszerű rendezésnek. Izgalmas, fordulatos.

 
2016. 09. 25. 22:55 

"Mindig az igazat mondom. Akkor is ha hazudok."
Egy vérbeli gengszterfilm, az alvilág minden szépségével és csúfságával együtt. Al Pacino miatt nagyon is érdemes megnézni, szerintem minden egyes megnyilvánulása aranyat ér, ennyire hiteles, mocskos szájú latinót nem igazán láttam még filmen (a többi színész/színésznő is rendben volt, dehát a főszeplő mellett labdába sem rúghattak). Bár nem egy rövid film, s szerintem akadnak olykor laposabb részek is, de az utolsó 20 percet nagyon is érdemes kivárni, no meg persze a végső leszámolást.

 
2016. 12. 13. 22:32 

Ennek a filmnek összességében nem sok hibája volt. Akadtak apróbb döccenők de szerencsére ez nem rontott a hangulatán. Inkább egy kis színt vitt az egészbe. A történet nagyon rendben volt és szerintem a karakterek is masszívak.

Al Pacino
Steven Bauer
Al Pacino
Steven Bauer
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
 

1983-ban a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Oliver Stone, a film forgatókönyvírója, a "Montana" nevet kedvenc amerikai football játékosa, Joe Montana után adta.

(dulkap)
 

A film alapján készült hivatalos videojáték, a Scarface: The World Is Yours 2006 szeptemberében és októberében jelent meg, illetve 2007 júniusában egy frissítést is kiadtak

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.