Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tőzsdecápák


(Wall Street)
Tőzsdecápák

Tartalom

Bud Fox (Charlie Sheen) egy fiatal ambiciózus bukméker, aki szeretne rövidtávon a csúcsra jutni. A cél érdekében éjt nappallá téve dolgozik egy jól menő cégnél. Már alig várja, hogy végre találkozhasson Gordon Gekkóval (Michael Douglas), a legendás brókerrel. Budnak sikerül Gordon bizalmába férkőznie, olyannyira, hogy a férfi elárulja a legnagyobb üzleti titkot: a kapzsiság jó. Bud megfogadja a tanácsot, s csakhamar arra ébred, hogy fura emberek veszik körül, akikkel szürke üzleteket köt. Gyors pénz, gyors üzlet, gyors nők jellemezik az életét. Gekko egy napon megcélozza a Blue Star légitársaságot, ahol Bud apja 24 évig állt alkalmazásban. A tervek szerint meglovasítanák az ott dolgozók nyugdíját...
(ps)
 
2016. 12. 17. 23:27 

Tipikus Oliver Stones film, amivel az emberek egymás közti harcot mutatja. Látszik mennyire tényleg a valódi életből vette a példát, hogy a keményen dolgozó emberből egyre pénzéhesebb személyiség lett. Nagyon leköti az embert.

 
2015. 05. 12. 13:12 

Michael Douglas egyik legjobb filmje. Remek színészi alakítás, remek rendezés és sztori. Egy perce sem unalmas, végig lekötött.
Pörgős, mai filmekkel is vetekedő klasszikus, időtálló film.

 
2015. 11. 28. 13:13 

Talán ez az első rész tetszett a legjobban. Szól a pénz hatalmáról, érdekes összefüggéseket mutat be. Izgalmas, frappáns, fordulatos, és jó színészeket válogattak hozzá!

 

Ez az első film, amiben vezeték nélküli telefonokat is használnak.

(ps)
 

Ez Oliver Stone egyetlen filmje, amihez készült folytatás.

(ps)
 

A forgatás vége fele Oliver Stone napi 14 órában dolgozott, így sikerült öt nappal a tervezett időpont előtt befejzni a forgatást.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.