2022.01.03 17:52 Emmersson Olvasottság: <100x
2

Az ember kizárólag a hibákon agyal (spoileres kritika)

Olyan nagy ötlet volt ez, hogy bűn volt elrontani. :( Amikor az embert nem fogja meg a film, és kizárólag a hibákon agyal, mert bosszantja, mert idegesíti, hogy 2016-ban még mindig nem tanultak a múlt századi filmek hibáiból, hogy csak úgy tudják átlendíteni a történetet, hogy hót idiótát csinálnak a szereplőkből, már 20 éve megunt kliséket alkalmazva... Nos akkor az ember nem szórakozik!

Azt vártam, hogy egy high-tech házban, elektromos fémajtók, okos (olyan modern Fűrészes) csapdák közt zajlik a történet egy intelligens vak emberrel! Ez a fickó nem volt ellenfél, csupán a rendező lebutította a hegyitroll-szerű vak szintjére a betörő fiatalokat...

Az ember kizárólag a hibákon agyal (spoileres kritika)

- Azt még valahogyan elhiszem, hogy a gázoló leányt odacsalja békülési szándékkal és elfogja az öreg, de az már nem tiszta, miért nem keresik a csajt!

- A végén mégis csak egy kettős halál helyszínén vannak a zsaruk, nem teszik fel a kérdést: Tisztelt világtalan veterán úr! Mit keres ez a berendezett Barbie-sarok itt ezzel a drótköteles bőrhámmal?! Hogy az ondós óriás pipettáról ne is szóljunk...

- Szánalmas volt, hogy néhány faajtó és lakat, rigli micsoda akadály volt a rutinos csapatnak! A korhadt pinceajtót a hátammal kitolom, a lakatokat-zárakat leverem, mint...khm...vak a poharat!

- Ha egy kutyát elaltatnak, az ennyi idő után nem ébred fel, és aztán is kóvályog!

- Rock vére-nyála a házban mindenütt jelen van, a pasija és a barátja fekszik holtan az öregnél, ő simán lelép a húgával, de a kutya sem keresi - a hírekben egy szó sincsen róla!

- A vak ember hogyan szabadul ki a bilincsből olyan gyorsan? Miért is nem ölték meg?! Ha arra számítanak, hogy nem szabadul ki, azzal nem ítélték halálra?! Logikai bukfenc!

- A fegyvert miért nem vették el?!

- Miért nem a Terminátor folytatását forgatták le ezzel az emberrel? :P

- Hogyan kerül olyan gyorsan a kocsihoz a vak fickó?

Miért...miért...MIÉRT?!

Csak ez zakatol a logikusan gondolkodók fejében, míg nézik ezt a gagyit!

82 Vaksötét  (2016)

horror | krimi | thriller

A történet szerint tinédzserek egy csoportja abban a hiszemben tör be egy vak háborús veterán házába, hogy véghezvihetik a tökéletes, jó anyagi kilátásokkal kecsegtető... több»

2