2023.08.12 22:46 Curacao86 Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Gagyi Adam DeVine, harmatgyenge történet, kettő neves színész

Ha önmagán a történetet nézem, plusz Pierce Brosnan és még Alan Barkin személyét a néha felesleges poénokkal, helyzetekkel, akkor azt mondom, hogy nem jó, de „egyszer nézhető” film lett volna. Csak miattuk nézhető, eladható a film. De a történet és megvalósítás kapcsán az „átlag alatti színvonal” mellett van egy rossz dolog a filmben, amit le kellett volna cserélni, ez pedig Adam Devine személye. Helyette bárki, bármilyen „névtelen” („noname”), akármilyen „alsóbb kategóriás” (B, C, D, E stb.) színész jobb választás lett volna.

Lehet temetőben forgatni, legyen az valódi vagy épített (akár gipszkartonból vagy hasonló anyagból), de azért ez a film akkor is túltesz a „gagyi” szinten ezen a ponton, enyhén szólva túlzás ez a konkrét részlet.

Gagyi Adam DeVine, harmatgyenge történet, kettő neves színész

A mellékszereplők közül pedig a „főgonosz nőci” sem százas, de még mindig elviselhetőbb, mint Adam Devine jelenlegi, vagy bármelyik valaha volt filmbeli karaktere.

Amiben Adam Devine benne van, az jó nem lehet, ő garancia a rossz, sőt nézhetetlen filmre. Adam Devine borzalmasan, elképesztően, oltári, baromira nagyon szörnyű, szörnyen rossz, ócska, bugyuta, gagyi, idióta, elmeroggyant, agyatlan, agyhalott, silány, vacak, bóvli, satnya, semmirekellő, hasznavehetetlen, gyatra, csapnivaló, kretén, pocsék hülye gyerek. Nem tudom elhinni, hogy valaki annyira jó színész, hogy a civil/való/normál életben, a munkáján („színészet”) kívül teljesen normális, átlagos, hétköznapi legyen. Szerintem a családfakutatáskor rájött, hogy ő a gyökér, és inkább színésznek állt, hogy ezzel kompenzálja a személyiségét, de rosszul tette. Szerintem a „gagyi”, „bugyuta”, „agyhalott”, „idióta” szavak mellett a szótárban Adam Devine képe van.

Elképesztő, borzasztó, hogy a Netflix, de más „film- és sorozatkészítő vállalat” is ilyen vackokra szórja a pénzt. Ezért kell előfizetni havi több ezer forintot? De mondjuk a Netflix előnye, hogy több a tartalom minden kategóriában (film, dokumentumfilm, sorozat, minisorozat, interaktív tartalom), mint máshol, főleg az HBO Max (most már csak „Max”, ami gagyi elnevezés). Lehet a film egyik producere, Adam Sandler „önmagát látta”, illetve a legrosszabb, leggagyibb, legvacakabb alakításait, filmjeit Adam Devine személyében, ezért lett ő a „főszereplő”, és ezért Adam Sandler részben pénzelte a filmet.

Az pedig csak ráadás, hogy a karakterei, alakításai, médiaszereplései és nyilatkozatai mellett külsőre is lerí róla, egyértelműnek látszik, hogy a „másik csapatban játszik”, „kedvenc gyümölcse a banán”, kedvenc édessége a „nyalóka”.

(2023. 08. 12., 22:45)

akció | krimi | vígjáték

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú.

0