2023.10.16 22:56 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

jajjajjajj

Nagyon akartam élvezni, az első tíz percben értékeltem is a sajátos cseh humorérzéket, ami olyan aranyköpések formájában jelentkezett, mint amikor a roncstelepi rossz arcú csávóhoz elmegy a nyugdíjas tanárnő, és akkor a tanítvány mondja neki, hogy „tanárnő mindig mondta, hogy a börtönben nem lesz szükségem a történelemre, és igaza is lett”, meg ilyenek. Ezek tényleg viccesek voltak. A későbbiekben leginkább egy kínos magyar vígjátékra emlékeztetett az egész, ahogy a karakterek szájbarágósak és túljátszottak, a lapos rendezést pedig a lépten-nyomon indokolatlanul elhelyezett női meztelenkedés próbálja kompenzálni. Most komolyan, mi indokolja, hogy amikor a pojácafejű rossz ember magához rántja túsznak a miniruhás milfet, akkor az alaposan az arcunkba villantsa a meggybordó csipkés randevúbugyiját? Meg hogy minden mélyen dekoltált csaj szereplő minden helyzetben hosszan és mélyen hajol előre a kamera felé.

Például kertvárosi éjszakai lopakodás közben. Nekem gyengém a női szépség, de ezeket a béna túlzásokat így elég röhejesnek éreztem. Nem tudtam eldönteni, hogy a rendező ennyire hülyének nézi a nézőit, vagy maga ennyire hülye, hogy nem bízza ránk a karakterek megértését, hanem túlhangsúlyoztatja azokat, és nem bízik annyira a saját filmjében, hogy pucér csajokkal próbálja eladni legalább a nézők férfi felének. Valószínűleg ennyire hülye, és amikor a nézőinek a képességeire gondol, olyankor magából indul ki.

jajjajjajj

Aki ennek ellenére nekilát megnézni, annak sok sikert és jó szórakozást kívánok.

60 Terrorista  (2019)

dráma | krimi | vígjáték

Marie egy nyugdíjas tanárnő, aki úgy dönt, hogy nem akarja többé idiótának érezni magát. Amikor még a polgármester sem segít neki a helyi gonoszság felbujtója ellen, fegyvert... több»

0