2023.11.01 16:08 Alex403281 Olvasottság: <100x
0

Értékelés konzervatívabb szemmel???

Szerintem ez a film egy extrasoft/ultrasoft porno film. A szereplők nagyon jól eljátsszák a szerepüket. A pap szerepe sajnos teljesen hiteltelen, lelki beszélgetés, vagy gyónás ilyen körülmények között sosem zajlik, mert az ott elhangzottak másra nem tartoznak.


Értékelés konzervatívabb szemmel???

Az, hogy a szóban forgó 3 nő beleszeret, teljesen normális, mivel a nők sokkal inkább érzelmi lények, Mark pedig kielégíti az érzelmi szükségleteiket, ráadásul a nők gondoskodási ösztönét is beindítja, ezért "sajnálatból", a törődésre való rászorultság okán eleve elrendelhető, hogy beleszeretnek. Azt viszont nem tudom, hogy Cheryl, mint szexterapeuta, mégis mit gondolt, amikor ebbe belekezdett? A munkájának a célja, hogy a páciensét elvezesse a szexualitás profizmusába, amihez kedvesség kell és türelem. Csak idő kérdése, hogy egy ilyen emberbe beleszeret, mivel a gondoskodási ösztönét is alkalmazza, és emiatt érzelmek indulnak fel benne. Ettől függetlenül megtörténhet ilyen az életben. Az pedig, hogy nem őt választották a nők, teljesen normális. Hiába szerettek belé, Amanda pl. még túl fiatal volt, és belegondolt a jövőjébe, ezért maradt inkább a barátjánál. Ez teljesen érthető. Susan volt az egyetlen, aki reálisan a párja lehetett. Egyedül volt, és neki már nem voltak tervei a családalapítás terén. Ez a része a filmnek teljesen reális.


Ajánlani nem ajánlanám, mert azt gondolom, a szexuális kiteljesedést a párunkkal kell elérni, és az önátadásban egymást kell segítenie a feleknek, hogy elérjék a kívánt eredményt. "Senki sem ura a maga testének." A férfi a szexualitásban a nőnek bocsátja rendelkezésre saját magát és fordítva. Ha a másiknak akarunk örömet szerezni, úgy tudunk eljutni legjobban oda, ahová szeretnénk. Ez nagyon nehéz, és időbe telik ide eljutni, de ha ez a cél, akkor a szexualitás nagyon jó dologgá válik a két fél számára.

78 A kezelés  (2012)

dráma | életrajzi | romantikus | vígjáték

A huszadik század egyik legnagyobb költője, Mark O'Brien (John Hawkes) gyermekbénulásban szenvedett. Szinte egész életét mozdulatlanul, ágyhoz kötve kellett leélnie. Betegsége... több»

0