2023.11.22 09:13 Erik Csok Olvasottság: <100x
0

Már a témaválasztás is vakmerő, de a film még annál is durvább!

A napokban keltette fel érdeklődésemet ez a film, és a tegnap este sikerült két filmet is megnéznem, ezt néztem másodjára. És tegnap azért is nem írtam már róla, mert egyszerűen nem tudtam megemészteni mit láttam 96 percen keresztül. Életem során eddig egy olyan film volt, amit eldöntöttem, hogy többet nem nézek meg (Élve eltemetve 2010), na nem azért, mert rossz lenne, hanem mert mikor megnéztem, annyira megviselt. És most ez a második ilyen film, mert ezt többet tuti nem nézem meg.

Már a témaválasztás is alapból taszító, egy létező dolgot mesél el a film, de úgy, hogy jobban már nem is tudná. Nagyon tetszett a filmben ez a zöldes-kékes színárnyalat, ez nagyon jól állt neki. Ugyanakkor a film utolsó 20 perce, az szerintem kegyetlen. Hirtelen annyi minden jön a néző arcába, hogy képtelen felfogni, és én már az utolsó 20 percnél éreztem azt, hogy legyen már vége, és én ezt már nem akarom tovább nézni.

Már a témaválasztás is vakmerő, de a film még annál is durvább!

Iszonyat nyomasztó és taszító, főleg a vége felé. Viszont mit sem érne ez az egész egy erős főszereplő nélkül, már pedig Michael Fassbender ebbe a filmbe szerintem még a lelkét is beleadta. Remekül át tudja adni ezt a karaktert, akit játszik, hogy érezze az ember azt, hogy próbál ő változtatni, és hogy nem rossz ember ő, csak nem megy neki a változás. Kinek ajánlom? Első sorban annak, aki erős idegzetű, mert vannak elég durva dolgok benne, és akik akarnak egy iszonyatosan nyomasztó drámai filmet, valamint ne este nézze az ember, mert könnyen lehet, hogy nem fog tudni aludni a látottak miatt (annyira felkavaró és létező dolog ez az egész).

dráma

Brandon (Michael Fassbender) első ránézésre egy harminc év körüli átlagos New York-i férfinak tűnik, aki az élet számos területén sikereket ért el. A felszín alatt azonban... több»

0