2024.01.04 13:15 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Anya

Ezt a filmet elnézve sajnos nehezen tudtam eldönteni, hogy a jó vagy csak a közepes kategóriába sorolhatnám. Végül megszületett a döntés, és én úgy gondolom, a három csillag, amit érdemel, és nem többet. Ez egy film egy jól kitalált történettel. Az Anya szerepe igen nehéz, mint azt a film pillanataiban is láthatjuk.

A való életben ez biztosan másképp alakulna, főleg, ha egy Anya és lánya kapcsolatáról lenne szó, de mindig vannak kivételek. Szóval amit J. Lo. megszemélyesített, az valahogy nekem nem jött át, az igazi Anyai szeretet.

Anya

Valahogy az érzelmi hullámok és akciók elmossák a lényeget nekem az Anya-lánya kapcsolatról. Próbálják egy farkas Anya családjával is erősíteni a kapcsolatot, de még ez sem elég kimagasló ahhoz, hogy a jó legyen a film. Ha mint érdeklődő mozizó ülök le, akkor talán az akció részeiben találok némi pulzusszám-növekedésre adó okot, de másra nem. Én minden bizonnyal egy romantikus szereplőt is bevontam volna a történetbe, és a végén happy enddel végeztem volna, hogy megmenekülnek, és végre együtt élik le a családi életet. Összességében a forgatókönyv közepes, vannak hibák sajnos. A rendezés viszont jó. A szereplők nem tudnak a filmhez adni, és így megreked a közepes színvonalon. A képi effektek, látvány, hang viszont emel az egészen, de nem tud annyit adni, amivel jónak mondhatnánk az összképet. Így szigorúan marad a három csillag jó erősen. A kislány helyzete a legnehezebb, hiszen rájön édesanyja kilétére, és nehezen fogadja el életstílusát. Később viszont bebizonyosodik, hogy ebből az életstílusból a legtöbbet adja lányának, aki szinte felnő, és értékeli ezt. Ha mondhatnám, erre épül a film. Nézhető, picit izgalmas, de nekem az érzelmek nem jöttek át, és boldogabb forgatókönyvet írtam volna. Csak ajánlani tudom ettől függetlenül, remek kikapcsolódás. Üdv: Yosi

63 Anya  (2023)

akció | thriller

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

1