Értékelések (102)

Bátor és érdekes témaválasztás a rendező részéről, aki előtt le a kalappal. Nem hittem el amit láttam és részletesen feltárták mi is történhetett. A zenei aláfestést is n... több»

61 Mare  (2020)

2021. 07. 26.
Nem igazán fogott meg a film, valami hiányzik belőle. Az alakítások sem a legjobbak és a történetvezetés is mentes bármiféle feszültségtől vagy érzelemtől. ... több»
2021. 07. 22.
Az izgalom és a feszültség azok a szavak, amelyeket erre a filmre nem fogok használni. Unalmas és fájdalmas, ezekkel jellemezhető. Örültem, amikor vége lett.... több»
2021. 06. 20.
Nem is emlékszem mikor nevettem ilyen jót utoljára sorozaton. Csak ajánlani tudom.... több»
Szerintem egy nagyon aktuális dokumentumfilm és fontos üzenete van, csak azt hiányoltam, hogy nem emeli ki annak a fontosságát, hogy mi, emberek mit tehetünk ezért és ne ... több»
2021. 04. 19.
Egy kellemes és szívmelengető film, csak ajánlani tudom.... több»
2021. 03. 04.
Azt hiszem értem, milyen irányban szerettek volna ezzel a filmmel mozdulni, de nagyon sokminden hiányzik a sztoriból és ami benne van, az sem illik bele, szóval kicsit ka... több»
Nem a legjobb, de így is nagyon jó. Megvan benne minden, ami kell, az akció megállíthatatlan, látványos. A drámát szerintem túlzásba vitték és ez nem tett jót, de ettől e... több»
Erős és nagyon érett filmalkotás a filmkészítés hajnaláról - ami újra meg újra meg tud döbbenteni, amennyiben már akkor voltak olyan mozógképes alkotók, akik ennyire érte... több»
2021. 02. 03.
Nem egy jó film az biztos, de értékelni kell azt, hogy ez egy indie alkotás - tehát nem politikailag korrekt. Nem hagyták jóvá a fejesek, nem támogatták dollármilliókkal ... több»
2020. 12. 02.
Ha azt várod ettől a filmtől, hogy többet megtudsz Bobby Fischerről vagy a sakkról, akkor van egy rossz hírem, mert csalódni fogsz. Gyenge és gyakorlatilag hozzáadott ért... több»
2020. 10. 15.
Nagyon élvezetes film! A történetet gyors ütemben és megfelelő mennyiségű és minőségű humorral meséli el. Az kimondottan tetszett, hogy az erős téma ellenére is tudott 's... több»
Különös műfaj ez a Netflixen, de én nagyon örülük, hogy elkezdtek ilyen egész estés műsorokat csinálni, mert remek előadásokat lehet így végignézni, mint például ezt. ... több»
2020. 05. 14.
Átlag feletti misztikus krimi, váratlan befejezéssel, jó alakításokkal, mindenképpen érdemes megnézni.... több»

78 Valeria  (2020)

2020. 05. 03.
Igazából semmi újat nem hozott a sorozat, csak a már jól megszokott témákat veszi sorra. A főszereplőket a legnagyobb jóakarattal sem tudnám túlságosan értelmesnek nevezn... több»

83 Harcos  (2019)

2020. 04. 20.
Sokkal több van benne, mint ahogy azt előre gondoljuk. Még a színészek is sokkal jobb alakítást nyújtanak, nem beszélve arról, hogy egész élvezetesek a harcjelenetek is.... több»
Nem tagadom, kissé nyomasztó volt, de úgy érzem nagy szükségem volt erre a hangulatra, annak ellenére, hogy bőven jutott ebből mostanság. Az ember el tud vonatkoztatni az... több»
2020. 03. 13.
Családi mozizáshoz igazán ideális, de ennél több nincs a Lassie-ben...ami valahol szomorú a számomra, mert annak ellenére, hogy minden korosztálynak remek kikapcsolódást ... több»
2020. 02. 15.
Azt hiszem, ez a film tökéletes egy közös mozizáshoz a pároddal. Nem az a fajta limonádé, amelyik így vagy úgy, de az egyikőtök untakozni fog. Kellemes története és hangu... több»
2020. 02. 14.
Nem mondom, egyszeri nézésnek elmegy, de nem mondanám kifejezetten szórakoztatónak. Valahogy azt éreztem, hogy végig csak a szememet foratom, ahogy néztem. Egyszerűen kih... több»