Film tartalmak

62 Tranzitidő  (2016)

A nős, munkamániás Gábor légyottra készül kedvesével barátja nyaralójában. A lány már unja a több, mint egy éve tartó bujkálást és a férfi hitegetését... több»
Judy, Alex és Nick huszas éveik elején álló fiatalok, akik még nem tapasztaltak sokat az életből. Judy barátja egy nap megkéri a lány kezét, s ezzel f... több»

45 Yaar Gaddar  (1994)

Shanker Verma felügyelő becsületesen végzi munkáját, az igazság iránt elkötelezett rendőrként kitűnik társai közül. Édesanyjával és bátyával él közös ... több»
Egy római katolikus pap zarándoklatra hívott meg tíz különböző háttérrel rendelkező férfit, akikkel közösen vágott neki Szent Jakab hosszú zarándokútj... több»
A gonosz mindvégig jelen volt a világban, az emberiség evolúciója során és Dashavatar (Visnu istenség tíz inkarnációja) mindent elkövetett, hogy megak... több»
A tévéfilm központi témája a futbal. Egy focicsapat küzdelmeit ismerhetjük meg - az edzések révén megismerhetjük a játékosokat, mindennapi problémáikr... több»

81 The Oath  (2010)

A dokumentumfilm két férfi találkozásának történetét meséli el, mely esemény egyenes úton vezette őket Afganisztánba, Osama Bin Laden rejtekhelyének f... több»
William Shatner amerikai színész kerekasztal beszéélgetst folytatott tudósokkal, szakemberekkel és hírességekkel arról, kinek, milyen hatással volt az... több»
A dokumentumfilm egy afroamerikai családon keresztül mutatja be az 1980-as években Amerikában végbement faji zavargásokat. Olyan tüntetők szólalnak fe... több»

NA Toy Maker  (2016)

A dokumentumfilm egy Montrealban élő játékkészítő életéről és hivatásszeretetéről mesél. ... több»