54% 193 szavazat
Jonah Hex

Jonah Hex

Jonah Hex
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
31
Képek (31)
2
Videók (2)
11
Érdekességek (11)
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum

FILMINFÓ

A fejvadász Jonah Hex fél arcát szörnyű sebhely torzítja. Az egykori konföderációs katona személyét valóságos legenda veszi körül, mondván, hogy a férfi túlélte a halálát, és nincs senki, aki gyorsabban rántana fegyvert nála. A férfi csak egy valakit enged közel magához, az elbűvölő Leilát, akit szintén a sötét múlt árnya kísért. Egy napon Hexet megkeresi az amerikai hadsereg, és alkut ajánl neki. Visszavonják a fejére kitűzött vérdíjat, és így újra szabad ember lehet, ha hajlandó elfogni egy veszélyes fickót. Quentin Turnbull az ördöggel cimborál, és élőholtak seregét akarja a világra szabadítani.

Rendező: Jimmy Hayward
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.10.20.
 
2022.02.26 Bakugan

legújabb vélemény

Képregényrajongóként hallottam már Jonah Hex karakteréről, de a nevén és a kinézetén kívül semmi konkrétumot nem tudtam róla. Tekintve azt, hogy kedvelem a képregény-adaptációkat, és milyen neves színészek vannak a filmben, többek között például Mich... Több

0
 
2021.11.29 harnas1207 Nézhetetlen

Húhh, hát ez rendkívül gagyi volt. Ocsmány főhős a szép nővel az oldalán keménykedik, a cselekmények meg csapongnak ide-oda. A képregényes hasonlat teljesen megfelel a valóságnak.

1
 
2019.12.12 Norbert93

Veszélyesen idétlen és lapos

Michael Fassbender, Josh Brolin, John Malkovich...ezek az ismert és elismert színészek a nevüket adták egy ilyen borzadályhoz. Nem értem, hogy ilyen tapasztalt emberek, hogy a fenébe nem látták át ezt a forgatókönyvet. A néhány soros leírás alapján a laikus néző még el is hiheti, hogy lehet némi fantázia a filmben de ennek az ellenkezője az első jelenetekben megmutatkozik. Annyira lelketlen és lapos, hogy még trash filmnek is kevés lenne, azaz éppen Megan Fox-hoz illő darab, a többieket pedig tényleg csak sajnálni tudom, hogy ekkora szégyenfolt került a nevükre.

0
 
2021.05.29 Szentgróti Patrik

Kicsit összecsapottnak éreztem a filmet, volt benne potenciál, csak hát ilyen rövid játékidővel nem is lehetett megvalósítani sajnos. Átlagos DC kategória, de azért szórakoztató volt.

0
 
2015.11.12 gihera81

Olyan az egész film, mintha átpörgetnénk egy képregényt (a szó legkevésbé nemes értelmében), röpke, nem különösebben kifejtett jelenetek követik egymást, szinte látja is az ember a szövegbuborékokat egy-egy snittnél a szereplők feje mellett.

0

A film összbevétele 10 539 414 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film, a Houstoni Filmkritikusok Szövetségétől "kiérdemelte" a 2010-es év legrosszabb filmjének címét.Szerző: Archívum

#2
 

A film nem volt egy kasszasiker, hiszen 47 millió dollárból készült el, és alig 11 milliót eredményezett.Szerző: Archívum

#3
 

A film egyik harcjelenetében Josh Brolin-nak sikerült véletlenül eltörnie John Malkovich hüvelykujját. Szerző: Archívum

#4
 

A film munkálatai a 20th Century Foxnál még 2000-ben elkezdődtek,de nem lett belőle semmi, majd 2007-ben megvásárolta a Warner a jogokat, és felgyorsultak az események. Szerző: Archívum

#5