Kicsoda valójában Megan Fox?

A 2000-es évek egyik szexszimbóluma, aki valósággal berobbant Hollywoodban, hogy egy villámkarrier után egy időre szándékosan el is tűnjön a reflektorfényből. Ő Megan Fox, akire a legtöbben két filmje miatt emlékeznek. Mindkettőben inkább dögösségével hívta fel magára a figyelmet, mintsem kimagasló színészi tehetségével. De később azért már ebből is sikerült valamennyit megmutatnia.

Megan Fox egészen fiatalon, már 15 éves korában belekóstolt az igazi hollywoodi színészéletbe. Első filmjében mindjárt két tinisztárral, az akkor még tündöklő Olsen-ikrekkel szerepelhetett együtt, ez volt a Karibi vakáció. Itt figyelt fel rá először Michael Bay rendező, akivel később több filmen is dolgoztak együtt, míg végül viharos összeveszés nem lett a közös munkák vége.

Tudtat például, hogy Megan Fox szerepelt a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúkban? Nem a te hibád, ha nem emlékszel rá, hiszen csak egy icipici cameo jutott neki egy diszkóban a táncoló tömegben. Később viszont már főszerepet kapott a Transformersben és annak folytatásában. Ezt követően jött a nagy nyilatkozatháború a rendezővel, ami után lecserélték.

De ez nem igazán vetette vissza Megan Fox karrierjét. A második robotos mozival egy évben, 2009-ben került a mozikba az Ördög bújt beléd, ami bár elég vegyes fogadtatásban részesült, a rajongók körében az egyik legnagyobb kedvenc lett.

Ezt követően még megkapta a Jonah Hex női főszerepét, hogy aztán egyre inkább kisebb mellékszerepek következzenek. Érdekes, hogy bár Michael Bay rendezővel nem rendeződött különösebben a helyzetük, mégis ő játszhatta el a két Tini nindzsa teknőcök mozi April O’neiljét.

Megan Fox nagyjából ekkor döntött úgy, hogy ideje pihenőre vonulnia. Egy interjúban arról beszélt, hogy ráébredt, fiatalabb korában mások mondták meg neki, hogy ki lehet és ki nem, ebből pedig köszöni szépen, nem kér többet. Ezért egy időre tudatosan távol maradt a reflektorfénytől. Most viszont újult erővel tért vissza Hollywoodba, és máris vagy féltucat filmen dolgozik. Idén már szerepelt együtt Bruce Willisszel a Hajsza egy gyilkos után moziban, de ez szörnyű lett. Legutóbb pedig az egy fokkal jobb Holtomiglan főszerepében láthattuk. Új filmje, Az éjszaka fogai október 20-tól látható a Netflixen.

akció | dráma | horror | krimi | thriller

Egy fiatal sofőr két fiatal nőt szállít különböző bulikra. Viszont a hölgyek nem azok, akiknek mondják magukat, és a férfi nemsokára az életéért vív küzdelmet. több»