Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Transformers


(Transformers)
Transformers

Tartalom

Az Autobotok és az Álcák között már évszázadok óta tart a háborúskodás, a harc tétje pedig az univerzum sorsa. Amikor a gépek a Földre érkeznek egy fiatal fiú, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) is belekeveredik a háborúba. Sam csak egy átlagos fiú, akit a kocsik és lányok érdekelnek, most azonban az egész emberiséget kell megmentenie. Mikaela (Megan Fox) és Sam épphogy összejöttek, de nincs túl sok idejük egymással foglalkozni, mert az Autobotok és az Álcák az orruk előtt csapnak össze. Witwicky kénytelen lesz megérteni családuk jelszavát, miszerint "áldozatok nélkül nincs győzelem."
(Beke Gábor)
 
2016. 05. 05. 18:41 

Ez az első része a Transformers filmeknek. Annak idején többször meg is néztem, mivel kiváló alkotásnak tartom. Kiváló a történet, a szereplőkkel pedig lehet azonosulni. A többi résztől viszont nem lettem elragadtatva.

 
2017. 01. 04. 11:16 

Tíz év után újra próbálkoztam vele. Az előítéleteimet és az emlékeimet próbáltam felülírni az újra nézéssel. Nem sikerült. Ha objektív akarok lenni, akkor ez egy brutálisan látványos, izgalmas, humoros akció/kalandfilm. Az is. Az effektek nagyszerűek, a humor ül, az akció pedig igazi orgiába torkollik. De. Valami hiányzik belőle, hogy igazán megfogjon a film. Valahogy mindent kicsit túltoltak benne! A humor ehhez a filmhez annyira nem áll jól. Látványorgiából is több lett volna a kevesebb. Igazi megalomániás Michael Bay film! Kellemes szórakozás, igazi blockbuster, de semmi több. Néha elég ennyi.

 
2017. 01. 16. 12:35 

Tudom, hogy nem én vagyok kifejezetten a film célcsoportja, de azért tettem egy próbát. Könnyed családi filmnek oké, ha vannak a családban olyan srácok, akiket lenyűgöz a látvány. Sajnos a párbeszédek egyszerű színvonala már számomra kevésbé volt értékelhető, így nem leszek továbbra sem az ilyen típusú filmek nagy rajongója. De egy próbát azért megért.

 

2007-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Megan Fox a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.