Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Transformers


(Transformers)

Tartalom

Az Autobotok és az Álcák között már évszázadok óta tart a háborúskodás, a harc tétje pedig az univerzum sorsa. Amikor a gépek a Földre érkeznek egy fiatal fiú, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) is belekeveredik a háborúba. Sam csak egy átlagos fiú, akit a kocsik és lányok érdekelnek, most azonban az egész emberiséget kell megmentenie. Mikaela (Megan Fox) és Sam épphogy összejöttek, de nincs túl sok idejük egymással foglalkozni, mert az Autobotok és az Álcák az orruk előtt csapnak össze. Witwicky kénytelen lesz megérteni családuk jelszavát, miszerint "áldozatok nélkül nincs győzelem."
(Beke Gábor)
 
2017. 07. 27. 12:39 

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.

 
2017. 07. 18. 20:31 

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.

 
2016. 10. 23. 17:28 

Az első rész még nagyon jó volt. Akciódús és nincs tele folyamatos felesleges és logikátlan robbantgatással és zúzással, mert akkor még volt értelme a filmnek, tartalma. A színészek is nagyon jól voltak eltalálva. Izgalmas volt.

 

2007-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Megan Fox a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.