Itt az új Transformers-film előzetese, Chris Hemsworth és Scarlett Johansson is szerepet kapott az előzményfilm szinkronstábjában

Autobotok, gyülekező! A Paramount végre kiadott egy előzetest a Transformers Egy című animációs előzményfilmhez!

Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry és Scarlett Johansson is szerepet kaptak a filmben, úgyhogy ez igazán jónak ígérkezik!

A filmet Toy Story 4 rendezője, Josh Cooley dirigálja, a forgatókönyvet Andrew Barrer és Gabriel Ferrari írták.

Így kezdődött

A franchise először 1986-ban került a nagyvászonra egy animációs filmmel (Transformers), mielőtt Michael Bay rendező 2007-ben elindította az élőszereplős sorozatot Shia LaBeouf és Megan Fox főszereplésével a Transformersben. A film 700 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, és öt folytatást, valamint egy spinoffot élt meg - eddig.

A Transformers: A fenevadak kora, a legújabb rész tavaly nyáron debütált, és 439 millió dolláros bevételt hozott a globális jegypénztáraknál.

Egy kis ki-kicsoda

Hemsworth a fiatal Optimus Prime hangját adja, amikor még csak Orion Pax néven ismerték. Henry D-16-ot alakítja, mielőtt Optimus riválisává, Megatronná vált volna.

A trailer azt mutatja be, ahogy ők ketten egyszerű munkásrobotokként kezdik, akik nem tudnak átalakulni semmivé. Hamarosan azonban képessé válnak a transzformációra, miközben a Transformers szülőbolygóján, a Cybertronon egy titokzatos, növényszerű gonosztevő elleni harc bontakozik ki...

A további szereplők között olyan nevek tűnnek fel, mint Keegan-Michael Key, aki Bumblebee/Űrdongó hangját adja, Jon Hamm mint Sentinel Prime és Laurence Fishburne mint Alpha Trion. 

A Transformers One várhatóan szeptemberben kerül a mozikba.

 

akció | animáció | fantasy | kaland | sci-fi

A történet a Cybertronon játszódik, az Autobotok és az Álcák otthonában, ahol megismerhetjük Optimus fővezér és Megatron kapcsolatát. több»