Film tartalmak

62 Intruders  (2014)

Két részből álló horrorantológia az elmúlásról. Pár perc mindössze, nyomasztó képi világgal és sötét, fagyos tónusokkal, ám ettől függetlenül rendesen... több»
Mrs. Springle és egyszem fia egy szállodát üzemeltetnek, plusz az idős hölgy kikapcsolódásként parókákat készít. Látszólag semmi gond nincs a ház tula... több»
Egy béna és tehetségtelen újságíró érkezik egy B-kategóriás zombi-film forgatására, tudósítani. De szerencsétlenségére ténylegesen elkezdenek zombulni... több»

43 Char Man  (2019)

A két horrorfanatikus, Erik és Cameron vámpírok után kutatnak, de a nyomozás közben belebotlanak a Char Man legendába, és ez végzetes következményekke... több»

62 Temnye vody  (1993)

Elizabeth egy kis szigetre érkezik, hogy kutasson az ottani apátság könyvtárában. Csakhogy azzal nem számol, hogy a Gonosz bárhol felütheti a fejét, é... több»
Jamie felhívja a nagymamáját, de a telefon kicsöng, és a kagylót senki nem veszi fel. Jamie nagyon aggódik, és elindul Omahába, de bár ne tette volna,... több»
Waldemar Daninsky professzort megharapja egy jeti a tibeti tanulmány útján. Nem sokkal ezután furcsa módon vérfarkassá változik. Tombolásában, miután ... több»
Öt fiatal csak úgy viccből kirabol egy vegyes boltot. A rendőrség lezárja az utakat, de valahogy kikerülik őket, már-már sikerül meglépniük, erre lero... több»

40 Hillwalkers  (2022)

Egy nem igazán mindennapi csapat a munkahelyről túrát szervez. Szerencsétlenségükre egyikük megsérül, mire vissza akarnak fordulni, ám ez persze nem i... több»
Mike Brent, egy ismert amerikai nyomozó Dániában élő húgát saját élettársa meggyilkolásával gyanúsítják. Brent erre repülőre ül, azonnal odautazik és ... több»