Film tartalmak

Diane McCarthy, egy TV Show producere éppen új műsort keres a csatornára, amikor véletlenül belebotlik a Helen által vezetett panzióba. Itt mindenkive... több»

62 Prep School  (2015)

Amikor egy elit iskola rögbicsapatának sztárja érzelmileg összeomlik, barátai és csapattársai sajátos módon reagálnak. ... több»
Egy meleg nyári napon Madridban egy szerző írói válságba kerül. Véleménye szerint ezen csak úgy tud túl jutni, ha megváltoztatja írói stílusát, amihez... több»
Ben és Linda házassága elég problémás az utóbbi időben. Úgy döntenek, hogy adnak még egy esélyt magugnak és beköltöznek álmaik otthonában. Egy idő utá... több»

25 Ghostline  (2015)

Tyler és Chelsea nyugodt életüket élik mindaddig, amíg egy telefonhívás ennek véget nem vet. Egy mentálisan instabilnak tűnő nő zaklatja őket telefono... több»
A vilag egyik leghírhedtebb filmjének dokumentumfilmje. A sztori a "New York 42nd street" című film mögött  felemelkedésről és a bukásról. A mozik, a ... több»
Emberek egy csoportja elhatározza, hogy valóra váltja más emberek álmát. Egy idős férfi kéri a segítségüket, hogy váltsák valóra a felesége utolsó kív... több»

50 Marionetes  (2015)

Egy újságíró visszatér Athénba, hogy felderítse legjobb barátjának gyilkosát, de a város egy sötét, felismerhetetlen hely lett. A nyomozás során az ál... több»
Adolfo, a harmincas éveiben járó biztonsági őr nehéz időszakon megy keresztül. Nem elég, hogy élete szerelme elhagyta őt egy másik fiúért, de még egy ... több»
Egy kanadai dárma a bosszúvágyról, az életünkön át cipelendő titkokról és a szerepekről, amit játszunk. ... több»