Film tartalmak

NA Poacher  (2023)

Az Indiai Erdészeti Szolgálat tisztjei, civil szervezetek munkatársai, rendőrök és jó szamaritánusok egy csoportja az életüket kockáztatva próbálja fe... több»

63 Święty  (2023)

A Szent című film a Szent Adalbert-szobornak a gnieznói székesegyházból az 1980-as években történt merész ellopása ügyében folytatott nyomozás valós e... több»
Sok év telt el azóta, hogy a bátor Gerda rátalált Kaira a jeges vadonban, és kiszabadította a Hókirálynő fogságából. Azóta nemcsak a világ változott m... több»
Szidir Kovpak története, aki az ukrán kommunista ellenállási mozgalom partizánvezetője volt. A második világháború idején Ukrajna és Oroszország terül... több»
A jóképű és elegáns Victor véletlenül újra találkozik Daviddel, első szerelmével, tizenöt évvel azután, hogy utoljára látták egymást. Ez a találkozás ... több»
Allahyar egy Pakisztán északi területeiről származó kisfiú, aki legjobb barátjával, Hero Chakorral együtt egy új világba utazik, hogy megmentse apját ... több»
A Zibia Gasparetto azonos című könyve alapján készült Senki senkije a kétgyermekes házaspár, Gabriela (Carol Castro) és Roberto (Danton Mello) életét ... több»
Két kivételes breakdance-tehetséggel rendelkező, de édesanyjuk véletlen halála óta egymásnak feszülő testvér megpróbál bekerülni a brit breakdance-vál... több»

NA Boca Chica  (2023)

A 12 éves Desi szülővárosának strandjain arról álmodozik, hogy híres énekesnő lesz, de célját hazugságok, a gyermekprostitúció állandó jelenléte és az... több»
Damir Juszupov soha nem gondolta volna, hogy egy nap igazi hős lesz belőle. Hétköznapi fiúként a repülésről álmodott, és biztos volt benne, hogy apja ... több»