Film tartalmak

Egy elmeháborodott hegedűművész kísért a párizsi operaházban. ... több»
A klasszikus Gaston Leroux regény sötétebb verziója, ahol a szoprán énekes válik megszállottá. ... több»
A szomorú bohóc meg akar menteni egy nőt, akit a karmai közé kerített egy kéjsóvár gróf. Vajon sikerül neki? Ez derülhet ki a lebilincselő történetből... több»
Egy titkos társaság egyik tagjának egy merényletet kell elkövetnie... ... több»
A film négy felvonásban meséli az emberi szenvedést, Jézus megkísértését, a spanyol inkvizíciót, a francia forradalomat és az orosz-finn háborút. ... több»

62 Hóember  (2017)

Harry Hole (Michael Fassbender) nyomozó egy eltünt nő után nyomoz, akinek a rozsaszínű nyakkendőjét egy baljós kinézetű hóemberen találják meg.  ... több»
Lebilincselő történet, melyben Sherlock az ősellensége, Moriarty professzor után után nyomoz, aki épp az évszázad bűncselekményén dolgozik. Vajon sike... több»
A tudós Dr. Jekyll tudományos úton belekezd az ember rejtett oldalait tanulmányozni. Kísérleteit saját magán végzi, végül egy kegyetlen gyilkost fedez... több»

83 Bűntetés  (1920)

A film Blizzard történetét meséli el. A férfi mindkét lábát amputálták még csecsemőkorában, s az eset a későbbiekben nagyon megviselte őt. Idővel az a... több»
A film erősen önéletrajzi ihletésű alkotás, melynek középpontjában iskolás gyerekek állnak, akik a szigorú és felesleges nevelési módszerekkel ellenté... több»