Film tartalmak

A film bemutatja India egyik legnagyobb ökológiai katasztrófáját, ami veszélyezteti a Gangeszt és a folyónál élőket. Feltárja, hogy az indiai vezetés ... több»

56 Kavalkád  (2004)

Egy 12 éves kisfiú punk bandát alapít. Idővel felnőtt férfivá érik, de lelkileg nem elég felnőtt, mivel eufórikus önpusztításba kezd. Fegyverekkel ját... több»
Egy csapat fiatal mindennap átkel a hídon, de egy nap az egyikük úgy dönt, leugrik. A többiek feszülten figyelik. ... több»

45 Nattbad  (2006)

Svéd rövidfilm arról, ahogy egy csapat jó barát együtt eltölt egy kellemes estét. ... több»
2006 júniusában Stockholmban két barát egy bankrablás áldozatává válik. A szemük előtt zajlik az elfuserált rablás fényes nappal. ... több»
A gondozott sövényen belül és kívül az élet a szokásos módon folytatódik. A családfő megvásárolja a napilapját. Bertil a megfelelő parkot keresi kutyá... több»
9. pont: Az alelnökválasztás. Bepillantást nyerünk a 2014. évi svéd általános választásokba. A demokraták nyernek, eljön az ideje az alelnök kijelölés... több»
Amikor bekapcsoljuk a hírtévét, egy csapat higgadt, profi hírbemondót látunk. De vajon ez mind csak egy szépen felépített előadás lenne? Most benézhet... több»

75 Hopptornet  (2016)

Adott egy 10 méteres műugró torony a víz felett. Egy csapat olyan embernek kell felmennie oda, akik még sose jártak odafent, és eldönteniük, hogy leug... több»
Az Almedalen hét egy évente megrendezett esemény Svédországban, ahol polgárok ezrei, politikusok, lobbisták gyűlnek össze, hogy politikai ügyeket vita... több»