Listák

Olyan sorozatok, amiket érdemes nézni tartalmuk, történetük miatt. ... több»
Olyan sorozatok vannak a listán, amibe mindenkinek bele kell néznie, és biztos talál olyat, ami tetszeni fog neki. ... több»
A lista a leglátványosabb Oscar győztes filmeket gyűjti csokorba az elmúlt 20 évből.... több»
Olyan filmeket gyűjtöttem össze, amiket szerintem mindenkinek látnia kell egyszer.... több»
A listán lévő filmek között vannak régebbiek és egészen újak is, de amiben mindegyik egyezik, az az, hogy ijesztőek.... több»
A Marvel filmjei közül válogattam ki a listába azokat, amik szerintem a legjobbak. Aki nem szereti annyira a Marvel filmeket, az is talál magának olya... több»
A lista kedvenc azon kedvenc filmjeim alapján készült, melyekben a lovak állnak a középpontban. Drámától kezdve a családi filmeken át az animációs fil... több»
A listán a kedvenc filmjeim vannak, amiben Joseph Gordon-Levitt szerepel. Van köztük humoros és drámaibb stílusú film is, régibb és a jelenleg a moz... több»
A lista a kedvenc Jonah Hill filmjeim alapján készült. Régebbi és újabb filmjei közül megtalálható a listában pár, valamint egy animációs, felnőttekne... több»
A kedvenc Reese Witherspoon filmjeim alapján készült ez a lista, ami tartalmaz komoly hangvételű filmeket, vígjátékokat, és még egy animációs filmet i... több»